Jobbet Logistikadministratör till Evolabel // Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikadministratör till Evolabel // Göteborg publicerad av Oddwork Sweden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

”Simplicity Through Technology.” En dröm som nu är en del av vår vardag. Idag hjälper våra världsledande patenterade produkter print&apply-branschen att stava ”effektiv produktion” Evolabel. Vi är inte bara ett företag som tar plats på världens marknad, utan också ett företag som ger plats. På kontoret i Mölndal är vi 25 passionerade medarbetare som varje dag drivs av att känna mening, stolthet och gemenskap, att ha roligt och tänka fritt. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter en trevlig kollega. Är det du? Då tycker vi att du ska komma hem till oss på Johannefredsgatan 9. Vi har kaffet redo!

Som Logistikadministratör
Har du en förmåga att vara på rätt plats vid rätt tillfälle? Underbart! Som Logistikadministratör kommer du nämligen få möjligheten att konvertera den egenskapen till en del av vår produktion. Arbetsuppgifterna är centrerade till logistikflödet där du hanterar allt ifrån order, inköp och leveranser till packning, administration och kontakt med såväl kunder som leverantörer. Med upprullade ärmar arbetar du hands-on, men har också en brinnande iver att ta ansvar för det långsiktiga arbetet: att optimera, hitta nya processer och utveckla din egen roll. Förbättra och innovera, det är din melodi!

Vi söker dig som...
… med ditt ordningssinne är ankaret när stormvindarna blåser upp i en föränderlig vardag. Som kan prioritera bland både små och stora uppgifter och ser ett värde i varje uppdrag. Du har nödvändigtvis inte olja på händerna, men du är nyfiken på hur maskiner egentligen fungerar. Med förmåga att prioritera i kombination med en skarp helhetssyn kan du ta grundade beslut som håller i längden.

Våra önskemål till dig:

  • Har du god system/datavana? Härligt! 
  • Erfarenhet inom logistik, lager och administration.
  • Pratar du svenska och engelska flytande, men har också ett annat språk i verktygslådan? Guldstjärna till dig.

Varför Evolabel?
Gasellföretag 2016, 2018 och EKN:s exportpris Exportgasellen 2019, med en hisnande tillväxtresa framför oss säger ju en del. Men bara en liten del. Egentligen är vi som stoltast över att ha medarbetare som varit oss trogna precis lika mycket då som nu. Här går vi nämligen under benämningen vi:et mer än jag:et och snarare åt samma håll än skilda vägar. I helt nya lokaler med produktionsytan i mitten och frihet utan stämpelklockor så ekar de uppmuntrande orden i lokalen långt efter att sista personen har gått hem. Så en sista fråga till dig innan vi väntar med spänning på din ansökan: är en bra arbetskultur lika självklar som luften i dina lungor? Bra. Då kan vi två mycket väl bli ett.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Mölndal, Johannefredsgatan 9
OMFATTNING: Heltid med möjlighet till flexibilitet i arbetstider. 
LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-12

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan – 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Referens

teamtailor-943165-176523

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till