Jobbet Logistikspecialist till vår globala kund i Uppsala! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikspecialist till vår globala kund i Uppsala! publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Vi söker nu en Logistikspecialist till vår globala kund i Uppsala! Har du tidigare vana av logistik, trivs att samarbeta i grupp och söker en spännande arbetsplats med härlig sammanhållning? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Uppdraget är på heltid, förväntad start är november och det beräknas pågå fram till sista februari, med möjlighet till förlängning.

Du kommer under detta uppdrag att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer tillhöra en avdelning som består av sex medarbetare, avdelningen har logistik ansvar för samtliga okningar från Sverige till övriga världen. Som Logistik specialist kommer du arbeta med varierande uppgifter för att supportera övriga teamet, detta kommer innefatta bland annat
•  Dokumenthantering
•  Bokning av sändningar
•  Uppföljningar av sändningar mot speditörer

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande med inriktning mot logistik eller annan relevant inriktning för uppdraget. Vidare har du minst något års erfarenhet av arbete inom logistik och/eller transport/speditör. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Som person är du en lagspelare som trivs med att arbeta och lösa uppgifter i team. Du har förmågan att ha flera uppgifter i gång samtidigt utan att tappa kvalitet och leverans. Du är framåt och har en god social förmåga.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

58003

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till