Jobbet Logistik/kundservice-uppdrag inom life-science har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistik/kundservice-uppdrag inom life-science publicerad av Randstad AB

Part-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Det är dags att stärka upp teamet inom logistik och kundservice hos en av våra kunder. Du blir en del av ett väletablerat team, där genuint samarbete får verksamheten att  fungera, och du kommer att få ett brett ansvar i teamet. Du är en serviceminded, driven och analytiskt lagd person som uppskattar att stötta de olika delar inom försörjningskedjan. Du administrerar allt från kundorders, till in- och utleveranser av varor och inköp. Är du redo att bygga upp erfarenhet runt hur logistikflödet fungerar och optimeras i praktiken, ska du söka den här blandade rollen. Vårt kundbolag arbetar med produkter inom diagnostik, bland annat tester runt högaktuellt virus, och du kommer få vara med och göra skillnad för slutanvändare/patienter.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd möjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Du kommer att ha två huvudsakliga ansvarsområden: 

-Logistik/inköp. En del av uppdraget är riktat mot logistik- och inköpsdelarna. Där  avlastar du ansvarig för logistikflödet, och kommer att få tillämpa planering och kommunikation runt inkommande leveranser och följa upp att de kommer i rätt tid. Du behöver ha en analytisk approach och kunna göra rimlighetsbedömningar i ett relativt högt tempo. Att du snabbt kan sätta dig in i system, och följa order och uppdateringar hela vägen, kommer att vara en framgångsfaktor för dig, då det händer mycket på samma gång. Många kontaktytor är något som du trivs med, både när det gäller interna och externa kontakter.  

 -Kundtjänst. En kärnfunktion i bolaget, där man ansvarar för att kundorders och leveranser hanteras på ett smidigt sätt. Du tar  emot order och administrerar dessa. Du förser lagret med plocklistor och svarar på inkommande frågor runt leveranser, fakturor och lagersaldon. arbetstider.

Uppdraget pågår på heltid under ca ett år, med omgående start.


kvalifikationer.

För att axla rollen, behöver du ha eftergymnasial utbildning inom inköp eller logistik. Du kommunicerar fritt på både svenska och engelska i tal och skrift.  
Det är meriterande om du har  och erfarenhet av logistik, spedition eller inköp.

Som person är du noggrann, analytisk och drivande. Prestigelöshet genomsyrar ditt arbete, och i din kommunikation finns en stor portion ödmjukhet oavsett om det är en kund, en leverantör eller en kollega som du bemöter.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


erfarenhet.

Du får gärna ha erfarenhet från spedition, logistik- eller inköpsadministration


ansökan.

2020-10-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Maria Hellström, konsultchef [ Email address blocked ]

Referens

201305953

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till