Jobbet Logistik kontrollant har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistik kontrollant publicerad av ICA

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Nu tar Logistik Kundsupport inom ICA Sverige nästa steg och utökar organisationen med logistik kontrollanter som har hela Sverige som sin arbetsplats.
Det här är ditt blivande jobb


Som logistik kontrollant kommer du att ingå i ett team med fyra andra medarbetare stationerade runt om i landet. Du kommer att verka ute i våra ICA-butiker, på lagerenheterna, och tillsammans med övriga medarbetare inom leveranskvalité för att identifiera och förbättra kvalitén i arbetet med varuförsörjning till våra butiker. Som ny grupp inom Logistik Kundsupport så kommer teamet tillsammans med sin chef utarbeta arbetssätt och identifiera gränssnitten, för att bli en samarbetspartner för många delar inom ICA Sverige.
Det här erbjuder vi

Som logistik kontrollant kommer du skapa och upprätthålla samarbete med övriga inom Logistik Kundsupport och logistik, som påverkar och påverkas av leveranskvalitén till butikerna. Du kommer skapa samverkansformer med övriga delar inom ICA Sverige.
Du kommer att vara delaktig i att vidareutveckla arbetssätt, processer och rutiner rörande delar som ligger inom Logistik Kundsupports ansvarsområde, eller i närliggande gränssnitt. 
Du kommer vara Leveranskvalités ansikte utåt i mötet med våra butiker
Vi vill tillföra specialistkompetens inom områden som ligger i gränssnittet mot butik, och där kommer du vara en viktig del för att vi ska lyckas.
Du kommer att genomföra butiksunika arbeten i enskilda butiker och hjälpa butiker som har svårigheter eller utmaningar med kvalitén på leveranser från ICA Sverige.Vem är du?

Vi söker en medarbetare med följande egenskaper:

•Drivande person som inte är rädd för att utmana och ta egna initiativ
• God kommunikatör med förmåga att skapa goda relationer och kunna driva frågor tvärfunktionellt
• Utmanande och nytänkande för att hitta nya lösningar
• Förmåga att se helheten
Anställningsform

Tillsvidareanställning 
Tillträde


2020-10-20 eller enligt överenskommelse
Kontaktuppgifter

Rickard Andersson 070-3250766
Sista dag för ansökan


2020-09-25Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens

R0011612

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till