Jobbet Logistic Coordinator till VWR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Logistic Coordinator till VWR publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Lockas du av en internationell miljö men många kontaktytor där du får leverera högsta service till kund? Då kanske denna rollen är något för dig! Vi söker en Logistic Coordinator för ett konsultuppdrag på VWRCATALYST.

 Arbetsuppgifter

Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta med ett brett utbud av kontakter, inklusive kunder, leverantörer och kommersiella kollegor. Tjänsten är placerad in house på Astra Zeneca och innebär ett ansvar för flödet av kemikalier till AstraZenecas laborativa verksamhet.

Övriga arbetsuppgifter:

  • Packa upp, fylla på och scanna varor i förråd för kemikalier på siten
  • Optimera lagernivåer i förråd
  • Sätta upp nya delförråd (Point-of-Use) inklusive uppmärkning och administration i system
  • Hantera beställningar och godsmottagning i lagerhanteringssystem (ERM) samt i AstraZenecas interna orderhanteringssystem (iBuy)
  • Ta fram rapporter från systemet, agera och rapportera vid avvikelser
  • Fungera som kontaktperson till verksamheten vid förändrade behov av kemikalier och generella frågor
  • Bidra till att skapa, underhålla och uppdatera relevant dokumentation till stöd för leverans av tjänster

Din bakgrund

Du har erfarenhet av eller förståelse för laborativ verksamhet och vana av kemikaliehantering. Kanske har du en liknande arbetsroll idag eller fått erfarenheten från en naturvetenskaplig utbildning på gymnasienivå eller högre. Du har erfarenhet av att ha arbetat med riktlinjer och rutiner för Hälsa, miljö och säkerhet. Du är dessutom kunnig i datainsamling, analys och rapportering med hjälp av olika IT-system, exempelvis Microsoft Excel. Vidare är det krav på flytande engelska och svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Flexibel och strukturerad är ord som beskriver dig då du är duktig på att hantera flera ansvarsområden och uppgifter regelbundet. Du värderar säkerhet och noggrannhet högt och ser konsekvenserna av dina och andras handlingar. Då tjänsten innebär leverans av kemikalier till forskare ute på labbet är det viktigt att du trivs med att vara aktiv samt klarar vissa tunga lyft. Självklart är du självgående men också en god lagspelare.

Tjänsten är tidsbegränsad med goda chanser till förlängning. På sikt och för rätt person finns även möjlighet att övergå i anställning hos VWR.

Om VWR

VWR erbjuder högkvalitativ lab-service integrerat hos kunder inom främst läkemedelsindustrin med målet att förbättra produktivitet och vetenskaplig innovation från laboratoriet till produktutveckling.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Snarast möjligt

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Referens

45769

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till