Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Livsviktig Software Developer till marknadsledande företag inom medtech! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Livsviktig Software Developer till marknadsledande företag inom medtech! på Academic Work

Livsviktig Software Developer till marknadsledande företag inom medtech!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker nu två stycken Software Developers som vill jobba med spännande medicinteknisk utveckling tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. I Solna utvecklar och producerar vår kund ventilatorer och anestesisystem som används inom intensivvård och operationssalar på sjukhus runt om i världen. Du kommer arbeta med mjukvaruutveckling av produkter som gör verklig skillnad i människors liv. Sök redan idag då urval sker löpande!


Om tjänsten
Vi söker nu för vår kunds räkning två stycken Software Engineers med start omgående till deras R&D avdelning. Har du provat på ditt första jobb men nu vill hitta en långsiktig utmaning på ett företag som verkligen gör skillnad? Då har du hittat rätt!

Rollerna kommer att vara fördelade mellan två olika team inom mjukvaruutveckling, i ett av teamen kommer du att få arbeta med mer hårdvarunära programmering och kommunikationsprotokoll och i det andra teamet arbetar du med applikationsutveckling till de medicintekniska produkter som styr bland annat andningstryck, volym och sköter larmhantering. Vi kommer under rekryteringsprocessen berätta mer om teamen och utefter dina intresseområden och bakgrund rikta din ansökan mot en av rollerna!

Du erbjuds

* Att arbeta på ett bolag som räddar liv och som kryllar av engagerade medarbetare
* En modern och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till arbete både på kontoret och till viss del hemifrån eller annan lämplig plats.
* En dedikerad konsultchef som erbjuder coachning, professionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen som Software Developer kommer du att arbeta projektbaserat tillsammans med dina kollegor. Teamen brukar bestå av cirka 5-12 personer beroende på omfattning och inkluderar dig och andra roller så som bland annat systemarkitekt, systemverifierare, grafiska designers och utvecklare. Tillsammans arbetar ni både med nyutveckling och underhåll av funktionalitet av företagets medicintekniska produkter. Ni bidrar till varandras utveckling och arbetar ständigt med lärande. Tillsammans säkerställer ni att våra patienter får tillgång till en högkvalitativ och säker mjukvara i rätt tid.

Företaget kommer att satsa långsiktigt på dessa roller och det kommer att ligga ett stort fokus på din utveckling och intresseområden. Har du till exempel ett intresse av att gå in i en ledarskapsroll på sikt så finns det chans att ta dig an utmaning som teamleader i framtiden.
Vi söker dig som

* Har en civilingenjör-/högskoleingenjörsexamen inom Elektronik, Datavetenskap, Teknisk fysik, Mekatronik eller annat relevant inriktning
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta i C/C++ från antingen studier eller arbetslivet, samt brinner för att arbeta med modern C++
* Har kunskaper inom Linux
* Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift (svenska är ett plus i kanten!)

Det är även meriterande om du har grundläggande förståelse av regelverk och/eller arbetat med utveckling av medicintekniska produkter tidigare.

Som person är du:

* Lösningsorienterad och initiativtagande
* En teamplayer med en god samarbetsförmåga
* Kvalitetsmedveten och noggrann

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Stockholm, Solna
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15058179-SE