Jobbet Livsmedelsarbetare till Cloetta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Livsmedelsarbetare till Cloetta publicerad av Skill

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Linköping
0,00kr/ år
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning


I Cloettas produktion arbetar idag fler än 200 personer och nu behöver teamet förstärkas ytterligare. Här erbjuds du ett omväxlande och roligt jobb med stort fokus på kvalitet och du får chansen att bli en nyckelspelare i produktionen av bland annat Ahlgrens bilar, Kexchoklad och Polly. Cloettas mål är att bli en konfektyrproducent i världsklass och här får du chansen att vara med på den resan. Låter det intressant? Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag! Anställningen blir direkt hos Cloetta!

Om företaget
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment av choklad, godis, uppfräschare och nötter av hög kvalitet. Bland våra produkter märks starka varumärken som Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör på Cloetta ansvarar du för att våra uppskattade produkter produceras på ett effektivt sätt med ett kvalitativt resultat. Du kommer ingå i en grupp på en avdelning där man roterar mellan olika arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att: - Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion - Köra processmaskin och pack enligt instruktioner - Kontrollera kvalitet - Dokumentera och rapportera enligt rutiner - Felsöka och utföra enklare underhållsarbete Skiftgång gäller i fabriken och arbetstiderna roterar mellan både dag, kväll och natt. Anställningen inleds med en visstidsanställning direkt på Cloetta men med mycket god chans till tillsvidareanställning om allt känns rätt för båda parter.

Din profil
Vi söker dig som är driven, positiv och motiverad. Du är duktig på att kommunicera, arbetar bra i team och brinner för att nå riktigt bra resultat. Då vi arbetar med att ständigt förbättra våra processer och arbetssätt söker vi efter en person som tar initiativ till att lösa problem, kommer med kreativa idéer och alltid vill lära sig nya arbetsuppgifter och utveckla sig själv. Meriterande för denna tjänst: - Gymnasieutbildning med inriktning mot industri, teknik eller livsmedel, gärna påbyggt med en teknisk utbildning - Datorvana - God teknisk förståelse - Möjlighet att arbeta skift - Erfarenhet av arbete inom process- eller livsmedelsindustri alternativt annat liknande arbete - Truckkort och vana att köra truck.

Ansökningsförfarande
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, kristian.johansson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3229

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.