Jobbet Linux-utvecklare till Nobu Services! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Linux-utvecklare till Nobu Services! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nobu Services är ett mindre konsultbolag som framför allt jobbar med en stor kund där de har väldigt mycket förfrågningar och behöver därför utöka sitt team som idag består av sju personer. Har du ambitionen att utvecklas inom Linux finns det alla möjligheter att göra det här. Starta karriären i en roll där du får möjligheten att lära dig mycket, bygga nära samarbeten med tekniskt duktiga kollegor och var med och bygg kulturen i bolaget när de nu växer.

Nobu Services är ett mindre konsultbolag som har funnits i tio år och har sju anställda. De söker nu en till medarbetare då de har väldigt mycket uppdrag som väntar. De sitter främst ute hos en stor kund i Kista där nästan samtliga anställda på Nobu Services sitter. Det är en flexibel roll där du i takt med din utveckling får ta dig an nya arbetsuppgifter. Dina arbetstider är flexibla så du kan komma in när det passar dig på morgonen och när du har kommit in i rollen kan du även jobba hemifrån.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nobu Services. Uppdraget är på heltid och sträcker sig långsiktigt.

Kandidatprofil

I denna roll kommer du att jobba på ett av projekten som flera andra i teamet också sitter på. Du kommer att medverka i möten, utveckla och felsöka i linuxkärnan så som vm, filsystem, drivrutiner och debugverktyg men även arbeta med \'user space\' komponenter och byggsystem (så som yocto, busybox, lttng). Det kan även vara så att du får hjälpa till med mindre projekt remote från företag i Kalifornien.

* Har goda kunskaper i Linux som du kan styrka med att visa upp hobby/open source-projekt
* Har ett stort intresse för Linux
* Har goda kunskaper i engelska

Vi söker dig som tycker det är roligt att lösa problem. För att lyckas i rollen ser vi också att du är självgånde och tar egna initiativ då du ser vad som behöver göras.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
* Placering: Kista
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nobu Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15021175-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till