Jobbet LIA-student inom försäljning sökes till StudentConsulting i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

LIA-student inom försäljning sökes till StudentConsulting i Göteborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Studerar du en utbildning inom försäljning och vill testa på rollen som Account Manager? Har du en LIA-period innan jul eller till våren 2019? Vi på StudentConsulting vill träffa dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting har gjort en otrolig resa utifrån att 1997 startat upp som ett litet studentföretag med fokus på att hyra ut studenter, till att 2018 vara ett av Nordens ledande bemannings- och rekryteringsföretag med branschens nöjdaste kunder och över 11 000 hel- och deltidsanställda konsulter. Vi fortsätter stolt vår resa och i Göteborg är vi inne i en expansiv fas där vi ska bryta nya marker och hitta optimala personallösningar till fler företag i regionen och skapa fler jobb till våra vassa kandidater. På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att skapa resultat.

Under din LIA-period blir du en del av team: Försäljning Göteborg, där dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att bearbeta nya kunder, boka möten och följa med på kundbesök. Under din första tid hos oss erbjuder vi dig en gedigen upplärning i alla dessa delar. Efter genomförd LIA-period finns stora möjligheter till en anställning hos oss i en roll som Account Manager.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar en säljinriktad utbildning och vill testa på sälyrket inom rekrytering och bemanningsbranschen. Du behöver inte ha arbetat inom branschen tidigare utan för oss är din personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. För oss ligger fokus på att jobba med resultat, engagemang, enkelhet och team. För att lyckas i ditt arbete och skapa resultat behöver du komma till oss med en positiv attityd och ett stort resultatfokus. Varje dag bör ses som en ny möjlighet att skapa mervärde för både befintliga och nya kunder.
B-körkort är ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44941

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Maskinoperatör sökes Göteborg Framtiden
CNC-operatör sökes Göteborg Framtiden
Engineering Technical Leader Göteborg Volvo Group
Senior Systemutvecklare Alingsås Candidator DGC
Utvecklare till TF Bank Borås Effektiv
Styckare till kött- och charkgrossist! Göteborg StudentConsulting
IT-säkerhetsarkitekt Göteborg Atea
Systemutvecklare till Carmenta Göteborg Framtiden
Händig Däckmontör sökes Göteborg Framtiden
Junior Provningsingenjör Göteborg Framtiden
Junior utvecklare inom 5G Trollhättan Framtiden
Statist - Extrajobb. 70+ sökes Göteborg Statist.se
SMT Produktionstekniker Göteborg SKF
Kassamedarbetare Göteborg Elgiganten AB
Kommunikatör Varberg Derome AB
Software developer 5G Göteborg Dfind IT
Kundkoordinator till Samhall Göteborg Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till