Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Leveransprojektledare jobb i Stockholm på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Leveransprojektledare på Tech Talents

Leveransprojektledare

Tech Talents Stockholm, Stockholms län Heltid
Om uppdraget

Till vårt moderbolag Vinnergi AB och affärsområdet Communicate söker vi nu en leveransprojektledare till ett av våra projektteam. Ditt uppdrag innebär att projektleda leveransteamet med fokus på att öka kapaciteten och stabiliteten av fibern till fastigheter med hjälp av 10G-tekniken. Du kommer vara med och projektleda arbetet med driftsättning och effektivisering av kabelnät inom Remote Phy, det fysiska radiogränssnittet som flyttas ut i nätverket – närmare de boende.

Tjänsten som leveransprojektledare innebär att du arbetar i en funktionsleverans med projektledning inom ditt ansvarsområde. I din roll som leveransprojektledare kommer du arbeta för en av våra största kunder i ett spännande, samhällsviktigt projekt som löper under flera år. Här ges chansen till att arbeta i en företagskultur som präglas av en värdegrundstyrd organisation med en öppenhet av prestigelösa och kompetenta teknikkonsulter. Din arbetsplats kommer vara såväl ute hos kund som in-house och remote.

Arbetsuppgifter

Som leveransprojektledare har du en ledande roll med ytterst ansvar för tidsplan, genomförande och budget. Du drivs av att optimera processen och ansvarar för kunddialogen mot fastighetsägarna. Konsultrollen innebär många kontaktytor mot såväl kund som underleverantör och projektmedarbetare. Dina arbetsuppgifter innebär vidare:

•   Projektledning av utrullningsprojektet inom geografiskt område

•   Kvalitetssäkring avseende måluppfyllnad

•   Administration med projektuppföljning i kundens leveransstyrsystem

Om företaget

Vinnergi är den nya generationens teknikkonsulter som gör vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Tillsammans med sina kunder utvecklar de hållbar samhällsinfrastruktur inom telecom, fiber, IT, elkraft och fastighetsteknik. Med Vinnergi som samarbetspartner får man en trygg partner som kan, förstår och älskar hur teknik och digitaliseringen kan öka affären. Finns på 24 orter i Sverige och kombinerar sina fyra affärsområden i lönsamma helhetskoncept som integreras med kundernas behov. De kallas Communicate, Power, Living och Rail. Vinnergi är en värdegrundstyrd organisation som formar sin kultur utefter dessa fyra bokstäver H. E. R. O

Happy-Kulturen drivs av glädje. Den är en självklar del av deras DNA. Man ska trivas och må bra på jobbet!

Explore– Komplexa affärproblem man stöter på löser man med nya tankesätt. Här vågar man vara nytänkande och snabbrörliga för att hitta nya vägar framåt.

Ready- En pålitlig teknikkonsult som alltid håller vad man lovar. Här tar man som medarbetare ansvar hela vägen genom projekten och har superkoll på kundens utmaningar.

Open-Här har vi en coachande kultur där vi slopat toppstyrda hierarkier och litar på att våra medarbetare tar sitt ansvar. Alla är respekterade, värdefulla och en del av teamet.

Vi söker dig som

För att passa in i rollen som leveransprojektledare hos Vinnergi söker vi dig med en förmåga att etablera goda relationer. I din vardag trivs du med många kontaktytor och alltid med kunden i fokus. Du drivs av att växla mellan planering, analys och praktiskt ”hands-on” arbete inom företagets tekniska arbetsområde. Vidare har du:

•   En utbildning inom nätverksområdet, eller motsvarande relevant arbetserfarenhet

•   Tekniska kunskaper inom nät och system

•   Erfarenhet av byggprojekt i flerfamiljshus och kabelförläggning

•   Goda färdigheter att leda tekniskt orienterad personal och samordning av entreprenörer/utförare

•   Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Till en fördel har du entreprenadjuridik AB04/ABT06. Som person har du en hög arbetsmoral, är målinriktad, driven och är en kommunikativ teamspelare. Du har ledaregenskaper som passar väl in på våra värdeord. Ditt arbetssätt präglas av en noggrannhet, struktur och med ett stort lösningsfokus.

Om Oss

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Läs gärna mer om oss här! 

Övrig information

Startdatum: september, enligt överenskommelseOmfattning: Heltid

Plats: Stockholm

Vinnergi AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras av ansvarig rekryterare Lina Beaman, [ Link removed ] Intervjuer kommer hållas löpande.

Låter detta som tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents172