Jobbet Leveransprojektledare / leveranstekniker för kommande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Leveransprojektledare / leveranstekniker för kommande uppdrag publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Kalmar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom projektledning och/eller tekniskt arbete? Motiveras du av att driva kundnära projekt och vill du ges möjlighet att påverka både leverans och eftermarknad? Då har vi rätt uppdrag för dig!

Om tjänsten

Just nu befinner vi oss i en föränderlig omvärld till följd av Covid-19 vilket påverkar såväl arbetsmarknaden som arbetstagare. Vi ser att vissa branscher står inför utmaningar med varsel medan andra har ökat behov av arbetskraft - här ser vi en möjlighet att göra skillnad för både människor och företag. Vi söker därför nu leveransprojektledare att matcha mot kommande tjänster.

Om företaget

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Vi berättar mer om företagen vid en intervju!

Arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för att samordna leveransprojekt för företagets kunder. Projekten innefattar tjänster och produkter vilka delas in i kategorierna telefoni och datakommunikation. I dina projekt har du ett uttalat affärs- och leveransansvar, där du driver dialog med kund samt internt med dina kollegor. Du ansvarar för nya leveranser och med en del eftermarknadskonfigurationer av en telefonväxel. Vidare håller du i workshops med kunden och arbetar med att utveckla relationen vidare. Andra arbetsuppgifter som förbättringsarbeten, konsultation både internt och externt, svarspass och ärendeövervakning förekommer också. I rollen erbjuds du möjligheten att arbeta i en varierad och kundfokuserad roll där du tilldelas ett tydligt ägandeskap för dina projekt och får nyttja ditt affärsmässiga tänk.

Formella krav

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom teknisk administration och/eller inom projektledning • Tekniskt intresse • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • B-körkort För att trivas i rollen får du energi av att umgås och föra dialoger med andra människor. Du har en god förståelse för affärsmässiga principer och trivs i en roll där du får nyttja denna förmåga i syfte att bemöta och utveckla verksamheters behov. Att arbeta i en kommunikativ roll med kundfokus ser du som motiverande och du är trygg i kontakt med andra. Vidare har du förmågan att ta initiativ i din yrkesroll samtidigt som du tar ansvar för att driva igenom dessa och komma till avslut.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Kalmar Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: leveransprojektledare, projektledare leverans, leverans, projektledare, projekt, kund, kunddialog, möten, workshops, tjänster, produkter, uppdrag, heltid, Kalmar

Referens

2776201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till