Jobbet Leveransprocessansvarig för IT till SEK, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Leveransprocessansvarig för IT till SEK, Stockholm publicerad av Ada Digital

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att hantera hela leveransprocessen; från krav till release? Sök då till Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm!

I rollen som leveransprocessansvarig till Svensk Exportkredit i Stockholm kommer du ha ett övergripande ansvar över hela vår leveransprocess. Här kommer du få jobba med både förvaltning av befintliga processer och verktyg, samt ta fram och utveckla nya!

VI ERBJUDER DIG

Här får du möjligheten att arbeta i en varm och prestigelös organisation som nyligen blev utnämnd till ett av Sveriges Karriärföretag 2020. Här värnar vi om dig, ditt välmående och din utveckling!

Förutom en stabil och bra arbetsplats kommer du också att få utmanas; både tekniskt och affärsmässigt. Du kommer verka i en verksamhetsnära roll på ett nischat företag som arbetar med komplex och transaktionsintensiva data inom finans. Här kommer du att få vara med på en spännande digitaliseringsresa där din roll som leveransprocessansvarig kommer bli avgörande för vår fortsatta utveckling.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Kravställa, specificera, införa och förvalta SEKs utvecklingsprocess i våra utvecklingsverktyg som exempelvis Jira, Confluence, Zephyr, Git, Azure Devops, Visual Studio.
  • Ta fram, samt ibland även implementera teknisk design av diverse deploy-processer i Windows resp. Linux.
  • Leda/delta i kravarbete och utveckling vid förändringar och nyutveckling.
  • Medverka vid utredning och arbeta fram lösningar vid incidenter.
  • Utvärdera nya verktyg.
  • Utbilda utvecklare i hur verktyg kan/ska användas.
  • Ta fram dokumentation – användardokumentation samt dokumentation avseende installation och konfiguration av verktyg.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Hela IT-avdelningen består av ca 80 kollegor, där du kommer ingå och få stort ansvar i teamet som ansvarar för och vidareutvecklar utvecklingsverktyg och processer. SEK sitter i moderna lokaler i Waterfront Building på Klarabergsviadukten i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att komma rätt i rollen som leveransprocessansvarig ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med hela leveransprocessen, där du har stor förståelse för utvecklingskedjan och hur olika system och processer hänger ihop. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av förvaltning av olika tekniska system och utvecklingsverktyg. Har du tidigare verkat inom bank och finans så är det meriterande.

Som person är du trygg inom ditt område, där du brinner för att vara analyserande och jobba med problemlösning. Du har en god kommunikativ förmåga där du kan förstå och kommunicera med alla nivåer, internt som externt, i en större organisation. Vi ser också gärna att du gillar förändringar och att driva igenom dem känner du dig trygg med. Har du erfarenhet eller vill ta en mer ledande roll så är det meriterande!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

OBS! Vi kommer börja ta in kandidater för en första intervju i början av augusti pga sommartider.

Referens

1E6D7C56BCC346FCA359ACA26FD8DE0D

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till