Jobbet Leveranskoordinator för uppdrag hos FMCG-företag i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Leveranskoordinator för uppdrag hos FMCG-företag i Stockholm publicerad av ValueOne

Jobbet utgår om 5 dagar
Projektanställd-Visstidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

På uppdrag av vår kund söker vi en leveranskoordinator för ett 6-månaders uppdrag på ett framgångsrikt och snabbt växande företag inom grossistbranschen i Stockholm.

Om rollen

I rollen som leverantörskoordinatorn ansvarar du huvudsakligen för att stödja företagets Supply Chain Manager inom främst den internationella verksamheten men också i andra processer. I ditt ansvar ingår även att anpassa beräknade försäljningsvolymer och produktionsplanering gentemot Produktion, Försäljning & Marknad (S&M). Du ansvarar även för att säkerställa lagernivåer. Rollen omfattar också samordning av leveranser inom Europa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Hantera lagernivåer, RSKU: s, leveranstider och transportkostnader  

• Förse inblandade stakeholders med regelbundna rapporter (t.ex. SFA, OOS, lagerrapport)

• Koordinera aktiviteter mellan Produktion och Försäljning & Marknad, främst exportmarknader

• Samarbeta och förhandla med kunder och leverantörer i samarbete med Global Procurement samt Global Logistics

• Utveckla och effektivisera flöden inom logistikavdelningen

• Ansvara för internrevisioner tillsammans med Global Logistics (baserat i Hamburg)

• Organisera extra transporter när det behövs

Din bakgrund

Rätt person för detta uppdrag måste ha 3-5 års erfarenhet från att arbeta i en internationell logistik- och supply chain-miljö. Det är viktigt att du har operativ och teknisk kunskap om logistiska processer och en god affärsförståelse på global nivå. Flytande svenska och engelska är ett krav.

Din utmärkta kommunikationsförmåga gör att du kan kommunicera effektivt på alla nivåer i organisationen. Du är lösningsorienterad med goda kunskaper i MS Office, helst i Excel, och har lätt för att sätta dig in i nya affärssystem. Vi ser helst också att du har erfarenhet av att arbeta med import och export inom FMCG-sektorn och har viss kunskap inom Jeeves affärssystem. Som person är du samarbetsvillig och arbetar proaktivt för att uppnå dina mål och förbättra orderflödena.

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 14 april 2020. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.


Sökord: supply chain coordinator leveranskoordinator produktionsplanering FMCG grossist Stockholm lager logistik inköp planering import export


Referens

valueone1037

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till