Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Leveransansvariga chaufförer till ICA Brunna jobb i Kungsängen på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Leveransansvariga chaufförer till ICA Brunna på ICA

Leveransansvariga chaufförer till ICA Brunna

ICA Kungsängen, Stockholms län Heltid

ICA öppnar CFC Brunna, vår nya E-handel

Mat på nätet växer så det knakar när fler och fler människor i Sverige väljer E-handel för sin veckohandling. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. I Brunna bygger vi, i samarbete med brittiska Ocado, ett högautomatiserat CFC, Customer Fulfillment Center som ska hjälpa ICA att växa inom E-handel. 

I upplägget ingår vår transporttjänst där vi levererar med egen fordonsflotta till butik och direkt hem till slutkonsument. Vi söker dig som har ett stort engagemang och hjärta i ditt arbete och vill utvecklas med oss på ICA och vårt CFC som vill vara med på vår resa och bidra till nöjda kunder och vårt gemensamma resultat.

Det här är ditt blivande jobb

Som leveransansvarig chaufför kommer du att vara ICA:s ansikte utåt i alla lägen ute hos kund och i trafiken och det är din uppgift att bemöta våra kunder med professionalitet och service. Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda varor ut till kund. Din arbetsdag startar, och slutar, på vårt CFC i Brunna och här får du information om hur din dag kommer att vara upplagd och vilka kunder du ska leverera till.

Går allt bra och du utvecklas finns det goda karriärmöjligheter inom ICA.

Vem är du?

  • Du är 18 år eller äldre
  • Du har en avslutad gymnasieutbildning
  • Tjänsten kräver att du har svenskt B-körkort samt god körvana i minst 2 år
  • Du har fullgoda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Som person är du glad och positiv samtidigt som du är strukturerad, ordningsam och ansvarskännande. Det gäller att kunna vara snabb och effektiv samtidigt som du levererar säkert samt med hög kvalitet och service
  • Arbetet är fysiskt krävande och du behöver vara stresstålig men framför allt serviceinriktad
  • Meriterande är erfarenhet från livsmedelsbutik, detaljhandel eller har kört budbil eller matleverans tidigare
  • Du bör ha en god fysik

Anställningsform

Arbetet är en tillsvidareanställning på 75 % med provanställning. Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 06–23, där både helg och kvällsarbete är frekvent återkommande. Arbetet utgår från ICA:s CFC som är placerat i Brunna, Kungsängen. Du blir anställd inom ICA hem till dig AB som är ett dotterbolag till ICA Sverige AB.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 27 februari 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar som saknar efterfrågade dokument kommer inte att kunna hanteras. Observera att vi inte hanterar ansökningar via mejl.

Kontaktinformation

Har du frågor om tjänsten kontakta:

Rekryteringsteamet i Brunna: [ Link removed ]

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? 

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan! 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015237