Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Leveransansvarig/chaufför, ICA e-handel, Haninge jobb i Haninge på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Leveransansvarig/chaufför, ICA e-handel, Haninge på ICA

Leveransansvarig/chaufför, ICA e-handel, Haninge

ICA Haninge, Östergötlands län Deltid

Mat på nätet växer så det knakar när fler och fler människor i Sverige väljer e-handel för sin veckohandling. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. I Stockholm erbjuder ICA Sverige utökat logistikstöd till butikerna vad gäller centraliserat orderplock och en transportlösning för hemleverans direkt till konsument. Detta stöd levereras från ICA:s e-handels lager i Stockholm och möjliggör ett förstärkt e-handelserbjudande för storstadskunden.

Logistikverksamheten producerar både centralplockade matkassar (middagslösningen ICA:s Matkasse) och lösplocksorder – där kunden själv plockar ihop sin order från en webbshop och väljer från samma varuavsnitt som den är van att handla från i butik. Med vår transporttjänst levererar vi direkt hem till kund.

Om tjänsten

Vi söker dig som har ett stort engagemang och hjärta i ditt arbete och vill utvecklas med oss på ICA och vårt e-handelslager i Jordbro, Haninge. Vi är butikernas butik och leverer direkt hem till kund. Vill du vara med och bidra till nöjda kunder och vårt gemensamma resultat?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom service och som vill arbeta som leveransansvarig/chaufför i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda varor ut till kund. Lastningen sker från kyllagret till våra bilar som också är utrustade med kylaggregat.

Din arbetsdag startar på e-handelslagret och här får du information om hur din dag kommer att vara upplagd och vilka kunder du ska leverera till.

Du kommer att vara ICAs ansikte utåt och det är din uppgift att bemöta våra kunder med professionalitet och service.

Om dig

Du har tidigare erfarenhet av arbete med kunder och kundservice på något sätt. Där har du lärt dig att hantera de olika situationer som kan uppstå i kundmötet på ett bra sätt.

Du sätter stort fokus på kundnöjdhet och gör alltid ditt yttersta för att lämna dem med en positiv erfarenhet. Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna mycket eget ansvar.

Tjänsten kräver svenskt B-körkort i minst 2 år. Svenska i tal och skrift. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver vara stresstålig och framförallt serviceinriktad.

Det är meriterande med engelska i tal och skrift samt att du tidigare har kört budbil eller matleverans tidigare.

Anställning

Vi söker både dig som vill jobba vid behov, minst 24 h/vecka främst kvällstider och helger.

Tillträde och anställningsform enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

2021-09-30

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Observera att vi inte hanterar ansökningar via mail.

Kontaktperson

Annie Andreasson, Gruppchef Transport

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014209