Jobbet Letar du ekonomiarbete i Jönköpingsområdet? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Letar du ekonomiarbete i Jönköpingsområdet? publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Gasellföretaget Bravura expanderar och genom störst engagemang och smartast lösningar vill vi stärka tillväxten och utöka kundsamarbeten i Jönköping. Just nu letar vi efter dig med erfarenhet som ekonomiassistent/redovisningsassistent.

Om företaget

Bravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad och vårt långsiktiga mål är att fortsätta vår expansiva tillväxt med bibehållen lönsamhet. Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Linköping; Jönköping är en given punkt där vi nu expanderar för att komma närmre företag och arbetssökande i landet. På våra kontor arbetar drygt 160 medarbetare, men den största delen av våra anställda, idag cirka 600 konsulter, arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

Arbetsuppgifter

Företag i Jönköping letar ständigt nya medarbetare inom ekonomi. Vi har uppdrag för dig som vill jobba heltid och för dig som är helt ny på arbetsmarknaden och för dig som är mer senior. Vi vill höra vad Du är intresserad av för att kunna matcha din kompetens med rätt jobb för dig. Vi kontaktar dagligen spännande kandidater för att berätta om tjänster som kan innebära nästa steg i karriären. Just nu letar flera av våra kunder efter ekonomiassistenter. Vi träffar löpande spännande kandidater på förutsättningslösa intervjuer, så sök tjänsten för att bli tillgänglig för jobberbjudanden som du kanske inte kan tacka nej till.

Formella krav

• Du har gymnasieexamen, gärna eftergymnasial utbildning inom ekonomi • Saknar du eftergymnasial utbildning ser vi gärna att du har praktisk erfarenhet av ekonomiarbete • God dator- och systemvana • Goda kunskaper i svenska och engelska

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda. Start: Enligt överenskommelse Plats: Jönköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Referens

2474501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till