Jobbet Lernia söker processoperatörer till livsmedelsindustrin. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lernia söker processoperatörer till livsmedelsindustrin. publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Om företaget 

Vår kund arbetar med livsmedelstillverkning i stor skala och söker nu förstärkning i form av ordinarie processoperatörer till ett framgångsrikt team.

Arbetsuppgifter

Arbetet är till stora delar är automatiserat men för denna roll så ansvarar du för många uppgifter som tillkommer kring livsmedeltillverkningen. Arbetet är självständigt där du har yttersta ansvaret för tillverkningen på din avdelning. Utöver det innehåller din roll som bageriarbetare att arbeta med övervakning/avsyning, kvalitetskontroll samt starta och stoppa maskinerna som används. Vid produktionsbyte är du en viktig del i att på ett säkert och kvalitetsmedvetet sätt ställa om produktionen.  Du kommer även att arbeta med paketering och plockning av kundorder samt förflyttning av pallar och kartonger. 

Vår kund arbetar med rotation för att alla i personalen ska kompetensutvecklas, något som även du som konsult kommer att vara en del av.  Introduktion kommer att ges på plats. 

Arbetstiderna varierar och det kan både förekomma dag-, kväll-, och nattjobb.

Formell kompetens

  • B-körkort och gärna tillgång till bil då det är begränsad tillgång till kollektivtrafik pga varierande arbetstider
  • Svenska i tal och skrift

Meritande

  • Truckkort enligt TLP-10.
  • Tidigare erfarenhet av livsmedelstillverkning eller annan typ av tillverkningsindustri där LEAN används. 
  • Tidigare erfarenhet av plocklager.

Personliga egenskaper 

Vi tror att du är en noggrann och flexibel person med blick för vad som behövs göras. Du håller ett högt tempo över dagen utan att tappa engagemanget. Du arbetar systematiskt och förstår vikten av att vara "rätt person på rätt plats" samt har en god fysik för att klara ett högt arbetstempo. Då vår kund arbetar med livsmedelshantering krävs det att du förstår vikten av god hygien samt föreskrivna ordningsregler på arbetsplatsen. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning över sommaren via Lernia Bemanning med stora chanser till övertag eller förlängning av kunden efter det. Placering i Umeå.

Skiftgång förekommer med dag-, kväll- och nattarbete varav att det är ett krav att du har möjlighet att jobba kvällar och nätter.

Tillträdesdag

Omgående.

 Information

Både Lernia och vår kund arbetar aktivt för att arbetsplatsen ska ha en mångfald gällande både kön, ålder och annan bakgrund. 

Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi har hittat rätt personer. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta Sara Fredman ronny.persson@lernia.se., Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb. 

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 

Läs mer på lernia.se.

Referens

62538

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till