Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lernia söker pressoperatör till Hydro i Vetlanda! jobb i Vetlanda på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lernia söker pressoperatör till Hydro i Vetlanda! på Lernia

Lernia söker pressoperatör till Hydro i Vetlanda!

Lernia Vetlanda Heltid

Pressoperatör till Hydro Extrusion Sweden AB i Vetlanda

Är du nyfiken på industribranschen och skulle vilja testa på rollen som Pressoperatör på ett internationellt, välkänt och spännande företag? Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB en talangfull person till ett uppdrag hos Hydro Extrusion Sweden AB. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!  

Arbetsuppgifter

Som Pressoperatör kommer du att ansvara för tillverkningen av aluminiumprofiler. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Är det dig vi söker?

Hydro Extrusion Sweden AB söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs det att du har erfarenhet av tillverkningsindustri eller har ett stort intresse för att lära dig arbetet. Du har självklart goda kunskaper inom tillverkning och vi ser det som meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Erbjudande


På Hydro Extrusion Sweden AB erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Linn Einarsson på  e-post: [ Link removed ]   Sök tjänsten senast 2022-01-30.


Vi ser fram emot att höra från dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 185412