SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Lernia söker löneadministratörer/specialister för kommande uppdrag på Lernia

Lernia söker löneadministratörer/specialister för kommande uppdrag

Lernia Stockholm Heltid
Ansök på företagets hemsida


Löneadministratör/specialistOm tjänsten

Har du studerat löneadministration eller ekonomi? Eller har du tidigare erfarenhet  som löneadministratör och känner dig redo för en ny utmaning?  Se hit!  Vi söker löneadministratörer för kommande uppdrag.

För att trivas i rollen som löneadministratör så tror vi att du tidigare arbetat inom eller studerat ekonomi alternativt administration. Det är fördelaktigt om du har vana av att arbeta i olika system samt Office paketet. Meriterade är om du har jobbat med  bokföring och/eller löner. 

OBS! DETTA ÄR EN INTRESSEANMÄLAN FÖR KOMMANDE UPPDRAG OCH GÄLLER ALLTSÅ INGEN AKTUELL TJÄNST. ÅTERKOPPLING SKICKAS ENDAST UT OM DIN ANMÄLAN MATCHAR EN KOMMANDE TJÄNST.Arbetsuppgifter som kan ingå

  • Löpande lönehantering och löneadministration
  • Leverantöreskontra eller kundreskontra
  • Dokumentation
  • Fakturahantering 
  • Utläggsredovisning och kollektivavtal
  • Kontoavstämningar 
  • Systemhantering  inom t.ex. SAP, Visma, Agresso


Kompetens

Du är en skicklig löneadministratör  eller ekonom som förstår vikten av att arbeta mot deadlines och vara noggrann. Vi ser vidare att du är ambitiös, ansvarstagande och trivs i att arbeta självständigt såsom i grupp.Personliga egenskaper

För att trivas och sedermera lyckas i rollen tror vi att du som söker gillar att jobba i en omväxlande miljö med mycket problemlösning. Du är självständig på din väg mot uppsatta mål. En god förmåga att kunna samarbeta med andra och vara flexibel när det behövs är även viktigt i denna roll. Du håller en positiv attityd och bidrar till god stämning.

Den viktigaste egenskapen är att du är driven och på egen hand ständigt söker information! Du ska vara nyfiken och vilja lära dig. 

Vi värderar de personliga egenskaperna högt. Övrigt

  • Placeringsort: Stockholm,
  • Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till kunden. Uppdragslängd kan variera. Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post: [ Email address blocked ] eller telefonnummer: 072-601 48 46 om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se] ([ Link removed ]

Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 223917