Jobbet Lernia söker fordonsmekaniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lernia söker fordonsmekaniker publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Skellefteå

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter:

Din vardag kommer att bestå av underhålls- och reparationsarbete där du blir en del av underhållsteamet. Arbetsuppgifterna varierar mellan att utföra reparationer på fordon, både personbil och tunga fordon. Du förväntas självständigt kunna arbeta med goda resultat och i takt med att du utvecklas inom rollen får du ta mer och mer ansvar och bli självgående i dina arbetsuppgifter.Kompetens:

- Fullständigt gymnasiebetyg, gärna inom fordon eller industri
- Körkort B
- Tillgång till bilBakgrund:

Arbetslivserfarenhet inom fordonsmekanik, hydralik och industri är högt meriterande

Vi tror att du som söker är en händig person med en utbildning inom exempelvis som fordonsmekaniker på både stora och små fordon alternativt har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande områden. Du har ett stort intresse av fordon och teknik som har följt med dig genom arbetslivet.Egenskaper:

Vi ser att du som söker denna tjänst är arbetssökande och redo för nya utmaningar där du får utvecklas och använda din fantasi! Du är en flexibel problemlösare som tycker om att arbeta praktikt, skapa och komma på smarta helhetslösningar. Du har ett naturligt motor och mekanikintresse och du är som person trevlig, jordnära, har inga problem att arbeta i grupp och är inte rädd för att ta i på arbetet.Anställningsform/omfattning/tjänstgörinsort

 Visstidsanställning via Lernia/Heltid/Dagtid/Skellefteå med omnejdTillträdesdag

Enligt överenskommelse Information:

För mer information kring tjänsten kontakta Bemanningssamordnare Zandelie Hällgren, 072-254 17 53. Vi kan komma att tillsätta dessa tjänser innan sista ansökningsdag så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

24390

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till