Jobbet Lernia söker Automationselektriker till Hydro Extrusion Sweden AB i Finspång har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lernia söker Automationselektriker till Hydro Extrusion Sweden AB i Finspång publicerad av Lernia

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Finspång

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydrokoncernen och ingår i affärsområdet Extruded Solutions. Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget kombinerar lokal expertis, världsomspännande räckvidd och stora kompetenser inom forskning och utveckling. Utöver produktion av primär aluminium, valsade och extruderade produkter samt återvinning, utvinner Hydro också bauxit, raffinerar alumina och genererar energi. Detta gör Hydro till det enda 360° företaget i den globala aluminiumindustrin.
Hydro Extrusion Sweden AB är marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång, Göteborg och Sundsvall. Försäljningsbolag finns i Finland och Baltikum.

Arbetsuppgifter:

Underhållsavdelning ansvarar för underhåll och utveckling av fabrikens maskinparker- både elektriskt och mekaniskt. Arbetet kännetecknas av flexibilitet och noggrannhet.

Du kommer att arbeta med samtliga förekommande el-arbeten inom industri, främst med service, reparation och underhåll av vår produktionsutrustning.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat: Förebyggande och akut underhåll, felsökning, förbättringsarbete, dokumentation El-cad. Vår automationselektriker deltar i olika projektgrupper. Beredskapstjänst ingår som en del i arbetet efter genomgången internutbildning.

Formell kompetens:

Vi söker dig som har:
- En el-teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande.
- Erfarenhet inom automatiserad processindustri avseende avhjälpande underhåll och förebyggande underhåll.
- Utbildning inom Allen-Bradleys styrsystem, kunskap och erfarenhet av industri automation och styr- och reglerteknik är meriterande.
- Kunskaper i engelska i tal och skrift är meriterande.

Personliga engenskaper:

Du är som person positiv, ansvarstagande och har en stark känsla för service. Du är initiativrik och kreativ utan att ge avkall på din noggrannhet.
Dina uppdragsgivare och interna kunder kommer att variera och därmed värdesätter vi egenskaper som samarbetsförmåga och lyhördhet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning/Heltid/Finspång

Information:

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten via mejl: cecilia.alegriafurberg@lernia.se

Lernia vägen framåt:

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

24179

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till