Jobbet Lernia Bemanning söker rekryterare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lernia Bemanning söker rekryterare! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Eskilstuna

Arbetsbeskrivning

FÖRETAGET

Lernia ger inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Visst har vi attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster, men hos Lernia bidrar du också till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och känna sig behövda och företag kan växa och blomstra.

Allting hänger ihop. Utbildning, tillväxt, ett fungerande näringsliv och offentlig sektor, integration, möjligheten att försörja sig, möjligheten att få jobb efter en uppsägning, rätt kompetens på rätt plats. Möjligheten att växa, som individ eller som organisation.


TJÄNSTEN

 Som rekryterare hos oss i Eskilstuna kommer du att arbeta med att  hitta lämpliga kandidater för arbete som yrkesarbetare eller tjänsteman i hela Södermanland.  Du driver självständigt dina egna rekryteringsprocesser, där resultatet blir att matcha uppdrag med rätt kompetens och kandidat. Detta gör du genom att; skriva attraktiva annonser, göra rätt urval, hålla i kvalitativa intervjuer, kolla referenser och skriva kandidatpresentationer.  Rollen kräver därmed att du har daglig kontakt med såväl kandidater som kunder för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen på yttersta sätt.

Övriga administrativa arbetsuppgifter t ex inom personaladministration förekommer.

Vi är ett team med mycket driv och vilja, som trivs tillsammans och arbetar för samma mål. Kom och hjälp oss växa! 


Bakgrund 

Du ska ha mycket god känsla för service samt förmåga att uttrycka dig professionellt i såväl tal som skrift då dina primära verktyg är telefon och mail i kontakten med både kunder och kandidater. Du är van att arbeta med olika digitala kanaler och system och lär dig lätt. 

Vi ser att du är i början av din rekryteringskarriär genom att tidigare arbetat som rekryteringsassistent eller researcher vilket ger dig rätt förutsättningar att snabbt introduceras i rollen som rekryterare hos oss på Lernia.

Formell kompetens

Utbildning på minst gymnasienivå
Vana av Office-paketet
God svenska i tal och skrift
B-körkort
Arbetslivserfarenhet inom  rekrytering är meriterande

Personliga egenskaper


I rollen som rekryterare är det viktigt att du har ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Med ett strukturerat arbetssätt klarar du av att hantera parallella processer, genomföra omprioriteringar vid behov samtidigt som du bibehåller hög kvalité på ditt arbete.

Du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor. Du är mycket duktig på att bygga nätverk och underhålla relationer vilket du gör dagligen. Vidare är du resultatinriktad och vill arbeta mot konkreta mål för att bidra till teamets framgång. Som en röd tråd i alla dina åtaganden uppvisar du en prestigelös attityd som tar dig och Lernia till nya höjder!

Hos oss erbjuds du ett fartfyllt, spännande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. 


ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Eskilstuna
  • Tillträde: omgående 
  • Anställningsform/Omfattning: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning/ Heltid 

Vi har flera omfattande rekryteringar igång, och behöver omgående hjälp med dessa under ca 2-3 månader. Om vi fortsätter växa som planerat finns goda möjligheter att du får fortsätta arbeta och utvecklas hos oss!


ANSÖKNINGSPROCESSEN


Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Personlighetstester kan utföras under rekryteringsprocessen, och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För frågor om tjänsten - kontakta platschef Hanna Karlsson , hanna.karlsson@lernia.se

OM LERNIA


Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

119137

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till