Untitled Document
Lernia Bemanning AB

Lernia söker CNC-operatörerOm företaget
Vi söker CNC- operatörer för våra kunder i Vaggeryd med omnejd

Arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du ansvara för datorstyrda maskiner inom mekanisk bearbetning av arbetsstycken. Du har en utbildning inriktad mot CNC och har gärna erfarenhet sedan tidigare.

Formell kompetens
- Erfarenhet av yrket.
• Goda kunskaper inom programmering och ritningsläsning
• B-körkort + tillgång till bil
• Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker har god teknisk kompetens och ett stort intresse av att jobba som CNC-operatör. Du är en person med positiv attityd och du tycker det är kul att jobba i verkstadsmiljö och är inte rädd för att ta i. Du ska kunna arbeta lika bra i grupp som självständigt.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Vaggeryd med omnejd

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

16:9 Player-No Title with no social media
 • Företag:
  Lernia
 • Placering:
  SE-Jönköpings län-Jönköping
 • Anställningsform:
  Heltidsanställd
 • Bransch:
  Industri - Tillverkning - Maskin
Lernia Awards Di.se Din Karriär uppmärksammar årligen de hundra mest spännande företagen att göra karriär på. Ett karriäretag arbetar engagerat för att vara en attraktiv arbetsgivare och som erbjuder unika utmaningar och extra intressanta karriärmöjligheter
Lernia söker CNC-operatörer !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer