Jobbet Legitimerad optiker till Lirema ögonklinik enheten i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Legitimerad optiker till Lirema ögonklinik enheten i Göteborg publicerad av LIREMA SVERIGE AB

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Lirema ögonklinik expanderar och söker nu en legitimerad optiker som vill bli en del av teamet på enheten i Göteborg. Teamet består idag av en sjuksköterska, en ögonläkare och en receptionist. Kliniken präglas av en positiv och personlig anda som jobbar med kundens bästa i fokus. Som optiker hos Lirema erbjuds du en tjänst som ger dig flexibilitet och variation. 


ansvarsområde.

I rollen som optiker genomför du fullständiga förundersökningar, analyser och bedömningar om ögonlaser är lämpligt. Som optiker följer du kund från första mötet på en förundersökning vidare till ögonlaserbehandling och efterkontroll. Du jobbar kundfokuserat och bistår med den information som krävs och önskas till kunderna. 


arbetstider.

Tjänstgöringsgraden är på 100%. 


kvalifikationer.

Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet med några års erfarenhet inom yrket.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av liknade verksamhet på klinik, vidare är det meriterande om du har en magisterexamen.

Personliga egenskaper:
För att passa in i rollen som optiker hos Lirema ser vi gärna att du är självständig men också bra på att samarbeta med resterande kollegor. Vidare ser vi att du är en social, serviceinriktad och omtänksam person med stark drivkraft som alltid sätter patienten i fokus. Som optiker spenderas merparten av arbetstiden med kunden i fokus därför är positivt bemötande och god relationsskapande förmåga av stor vikt.


ansökan.

Senaste ansökningsdag: 2020-10-30 tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, se därför till att ansöka så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten kontakta: Elin Ingström, rekryteringskonsult. Telefon: 0723595491, epost: [ Email address blocked ]

Referens

201306618

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till