Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Legal Assistant i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Legal Assistant i Stockholm på Randstad AB

Legal Assistant i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Studerar du juridik och är inne på termin tre eller fyra? Är du dessutom intresserad av att under studietiden skaffa dig värdefull erfarenhet och bygga ditt kontaktnät?
Just nu söker vi en Legal Assistant till ett av Sveriges ledande dryckesföretag. Här har du en spännande möjlighet för dig som student där du får arbeta i internationell miljö. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


ansvarsområde.

Du arbetar nära bolagsjuristerna men också övriga funktioner på företaget, vilket ger dig en god inblick i rollen som bolagsjurist på ett av Sveriges största företag.

 I rollen ingår följande arbetsuppgifter: 
  • Administration kring de svenska bolagen inom koncernen
  • Diverse förberedelser inför styrelsemöten
  • Göra rättsutredningar och upprätta utkast till PM
  • Granska och upprätta utkast till avtal
  • Ha kontakter med diverse myndigheter
  • Administrativa uppgifter (scanning, arkivering, kopiering och posthantering)


arbetstider.

Som Legal Assistant lägger du upp ditt schema utifrån dina studier tillsammans med ansvarig på plats . Du delar rollen med en annan student vilket ger ökad flexibilitet då ni tillsammans delar upp arbetet.

Start omgående och minst ett år framåt med goda möjligheter till arbete under hela din studietid. Arbetet är beläget på kontoret i Solna samt på distans. 


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen måste du:
  • Ha läst minst 2 terminer på juristprogrammet
  • Kunna flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har:
  • Ytterligare språkkunskaper
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

2021-09-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Antra Volujevica, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358428