Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Legal- & Compliance Manager till Evida AB jobb i Malmö på Sharp Recruitment & Consultants

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Legal- & Compliance Manager till Evida AB på Sharp Recruitment & Consultants

Legal- & Compliance Manager till Evida AB

Sharp Recruitment & Consultants Malmö, Skåne län Heltid

Vill du vara med och förändra finansbranschen?

2017 grundade vi Evida när vi fick i uppdrag att ordna med förvaltningstjänster för två kunder och snabbt insåg att inga av de stora aktörerna var tillräckligt bra. Det stod klart att det behövdes ett bolag på marknaden som erbjuder investeringstjänster och rådgivning från ett kundperspektiv – opartisk, långsiktig rådgivning till skillnad från kortsiktigt sälj av rådgivarnas (läs: säljarnas) egna finansiella produkter.

Idag har vi två stabila verksamhetsområden med god tillväxt och lönsamhet. 2019 omsatte vi 1,2 miljoner vilket blev 2,5 året därpå och för 2021 räknar vi med över 7 miljoner kronor. Detta har vi åstadkommit genom vår rådgivning och förvaltning där vi utmanar bankernas “Private Banking” genom oberoende rådgivning, förvaltning som bygger på akademisk forskning, riktigt bra service och de bästa digitala verktygen i branschen. Vårt andra område kallar vi Financial Services och där arbetar vi med Sigmastocks, Fundler, Alwy och förhoppningsvis fler på sikt. Samarbeten som ständigt utmanar och utvecklar vårt tänkande och verksamheten framåt.

Vi är superstolta över resan hitintills, men vi har så mycket mer framför oss och är fortfarande i starten. För att lyckas med alla våra storslagna planer behöver vi bli fler. Vi söker nu därför en Legal- & Compliance Manager. Vi flyttar in i nya lokaler på Regementsgatan 2 i Malmö under början på våren 2022.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är ett litet snabbfotat bolag som har nära till beslut och vi jobbar både tillsammans och självständigt, beroende på vad vi fokuserar på för tillfället. Du kommer att få uppleva stor frihet under ansvar och själv styra ditt schema samt sannolikt spendera en hel del tid på att följa upp dina eller våra gemensamma idéer om hur vi tar verksamheten till nästa nivå. Som vår nästa kollega kommer du att ha stor inverkan på vår framtida bolagskultur och vi ser framtida delägarskap som en möjlighet för rätt person.

Vad ingår i rollen?

Som Legal- & Compliance Manager på Evida kommer du att ansvara för att bygga upp och vidareutveckla legalfunktionen samt vara med och arbeta nära verksamheten och påverka i ett tidigt skede. I din roll kommer du att arbeta brett i en flexibel miljö och det kommer att ingå en del arbete med regelefterlevnad.

Du kommer att arbeta nära grundarna och bland annat uppdatera styrdokument och verksamhetsplan samt ansvara för rapportering till VD och styrelse. Du kommer även att arbeta med bland annat corporate governance, kvalitetsgranskning, uppdatering av kommersiella avtal och kundavtal, kunddokumentation samt stötta verksamheten med regulatorisk back-office såsom avstämningar och övervakningar av depåsystem.

Eftersom den här rollen inte finns idag blir det upp till dig att tillsammans med oss forma den och hur din vardag kommer att ska se ut.

Vem söker vi?

Vi söker dig med en svensk juristexamen samt minst 1,5 års relevant arbetslivserfarenhet som jurist på advokatbyrå, Finansinspektionen eller som In-house Counsel. Du bör ha arbetat brett inom finansrätt.

För att passa in i företaget och rollen är det viktigt att du är en person som enkelt kan sätta dig in i komplext material, är nyfiken samt har ett öga för detaljer. Vidare är du en noggrann person som tycker om att ta stort ansvar, vill arbeta nära affären och är bra på att kommunicera. Vi ser även att du är utåtriktad, öppen, initiativtagande samt har hög integritet. Utöver svenska ska du också ha en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Fanny Wallin på 072 378 75 17, [ Link removed ] eller Zarina Virsholm på 0733 99 07 27, [ Link removed ] .

Din ansökan ska bestå av CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1496703-325253