Jobbet Leg. Sjuksköterskor till Feelgoods virtuella enhet Access har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Leg. Sjuksköterskor till Feelgoods virtuella enhet Access publicerad av Feelgood Företagshälsovård AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Feelgood har flera nya spännande uppdrag på gång och därför vill vi förstärka vårt team med Leg. Sjuksköterskor

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. Feelgood Företagshälsovård finns på ett 60-tal orter runtom i Sverige och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och sjukvård till sin ca 10 000 anslutna kundföretag.

På den virtuella enheten Access är vi idag ca 30 medarbetare. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler på Telefonplan i södra Stockholm. Feelgood vill leva som vi lär och erbjuder bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag och jobbar mycket med vår ergonomi och hållbar hälsa.

Vi arbetar virtuellt via telefon, mail och videomöten med Feelgoods kunder, vi har inga fysiska kundkontakter.

Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

Arbetets innehåll

I nuläget söker vi fler Leg. Sjuksköterskor till flera team på enheten. Ett team jobbar med samordning och stöttar chefer och medarbetare under rehabilitering, så kallade Case Managers. Ett annat team jobbar med chefs- och medarbetarstöd, rådgivning inom hälsa och arbetsmiljö samt bokning av delar av Feelgoods tjänsteutbud.

Vi är nu i en expansiv fas där både befintlig verksamhet och projekt gör att vi behöver förstärka teamet med fler Sjuksköterskekollegor. Är du nyfiken, engagerad och tycker att det är kul med utveckling av verksamhet så kan du vara den vi söker.

Arbetsgruppen består framförallt av Sjuksköterskor, Hälsoutvecklare, Beteendevetare och Undersköterskor i blandade åldrar. Arbetet håller ett högt tempo med en trevlig arbetsmiljö och engagerade kollegor. Arbetstid är vardagar 08:00-17:00.

Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som är Leg. Sjuksköterska. Erfarenhet inom försäljning, serviceyrken eller kundrelationer värderas högt, likaså kunskap inom företagshälsovård. Du har mycket goda kunskaper i svenska och även goda kunskaper i engelska samt känner dig bekväm att arbeta i flera olika IT-system simultant.

Personliga egenskaper

Du gillar högt tempo, är kundorienterad och affärsmässig. Du trivs att arbeta i grupp och ser värdet i att använda teamets kompetens för att möta kundens behov. Du har mycket god kommunikationsförmåga och trivs med att kommunicera via telefon och mail.

Ansökan

Ansökan sker via länk in annonsen. Vi ser att du i din ansökan bifogar; CV, aktuell uppsägningstid på nuvarande tjänst samt ett personligt brev där du motiverar varför du söker tjänsten.

Har du frågor

Kontakta Konsultchef Andrea Tåhlin via mail andrea.tahlin@feelgood.se eller Konsultchef Jenny Embretsen Auoja via mail jenny.embretsenauoja@feelgood.se

Sista ansökningsdatum

Vi intervjuar löpande så vi ser fram emot din ansökan redan nu.


Välkommen med din ansökan!

Länk till den här sidanhttp://www.feelgood.se/jobba-paa-feelgood/?rmpage=job&rmjob=693&rmlang=SE

Referens

693

Om företaget

Vill du vara med och bygga Sveriges ledande hälsoföretag? Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, ser möjligheter och som alltid levererar goda resultat. Egenskaper som utåtriktad läggning, affärsmässighet, kreativitet och initiativförmåga är avgörande för såväl din som vår framgång.

Genom att samla all kompetens och kunskap under ett tak erbjuder vi inte bara traditionell företagshälsovård utan ett integrerat utbud av tjänster som syftar till att främja hälsa och förebygga ohälsa, samt till efterhjälpande rehabilitering. Grunden för vår verksamhet är att hälsa är lönsamt. Genom att erbjuda rätt åtgärder, i rätt tid, till rätt medarbetare, bidrar Feelgood till att reducera sjukfrånvaro och intäktsbortfall orsakat av lägre produktivitet, samtidigt som vi främjar hälsan och förbättrar livskvaliteten för företagets medarbetare. Feelgood hade i slutet av år 2015 ca 10 000 företag som kunder, vilka i sin tur har över 500 000 medarbetare. Våra kunder finns i en mängd branscher, både privat och offentlig sektor.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till