Jobbet Leg. Sjuksköterska med ansvar för patienter med personlig assistans har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Leg. Sjuksköterska med ansvar för patienter med personlig assistans publicerad av Malmö Stad

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Malmö
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad är ny. Tillsammans arbetar drygt 2400 medarbetare med att skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar.
Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Vill du vara med och forma framtidens sjuksköterskeorganisation inom LSS, personlig assistans och socialpsykiatri?
Vi står inför en utökning av antalet sjukskötersketjänster och tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du att vara med att bygga vidare på det vi påbörjat. Nu med inriktning mot hemsjukvård ordinärt boende riktat mot patienter med personlig assistans. Gemensamt arbetar vi för att skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Som anställd hos oss erbjuds du individuellt anpassad introduktion och kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextidsavtal.

Har du hög samarbeteskompetens och vill jobba med meningsfulla och stundvis komplexa arbetsuppgifter? Tveka inte att söka!


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i funktionsstödsförvaltningen ansvarar du för omvårdnaden av patienterna, vilket innebär att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet och ansvarar också för medicinska åtgärder.

Du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal, och ansvarar för omvårdnadskompetensen i teamarbetet.
Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, delta i nätverk med mera.

Som sjuksköterska handleder och utbildar du också medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.

Vi har gemensamma lokaler med rehab-teamet och närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov och våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Då vi utökar verksamheteten söker vi både dig med lång erfarenhet och dig som är ny i uppdraget men har intresse av målgrupperna. Vi söker både bredd och spetskompetens och det är meriterande om du har erfarenhet eller specialintresse av något av följande:
• Erfarenhet av kommunal hemsjukvård.
• Distriktssköterska/sjuksköterska med intresse av att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser till patienter med personlig assistans.
• Sjuksköterska med förskrivningsrätt för inkontinenshjälpmedel/diabeteshjälpmedel/läkemedel.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann. Du trivs med självständigt arbete, men har också ett gott samarbete. Det faller sig naturligt för dig att ta initiativ, att agera flexibelt och behålla en god servicenivå. Du är positiv och har god kommunikationsförmåga.

B-körkort


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 3

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-31

Referensnummer: 177-18-127

Kontaktpersoner
  • Eleonora Holmberg Allansson
  • Sektionschef
  • 0734-089690
  • Eva Hansson
  • Enhetschef
  • 0766-070494

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Referens

177-18-127

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till