Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Ledigt jobb som teamledare för Uniflex i Jönköping job in Jönköping at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Ledigt jobb som teamledare för Uniflex i Jönköping på Uniflex

Ledigt jobb som teamledare för Uniflex i Jönköping

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Är du bra på att se vad som behövs göras, gillar att ta egna initiativ och är inte rädd för ta för dig? Vi kan erbjuda dig ett arbete med mycket ansvar och varierande arbetsuppgifter. Nu söker vi en teamledare för våra konsulter som representerar Uniflex ute hos en av våra kunder på Torsvik. För att kunna möta beställningarna och leverera i tid tar kunden hjälp av konsulter på Uniflex. Vi på Uniflex söker därför en Teamledare som förutom vara en del av gruppen också kan koordinera bland våra konsulter och fungera som en mellanhand mellan oss och kunden.

Personliga egenskaper
Som teamledare kommer dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av orderplock, introduktion, kvalitetsuppföljning och coachning. Du kommer att fungera som spindeln i nätet och ha nära kontakt med både oss på Uniflex och cheferna på lagret. Vi på Uniflex förväntar oss att du kan ta för dig och samordna konsulterna på ett effektivt sätt för att säkerhetsställa leverans till kund. Det är av största vikt att du är flexibel, har bra överblick, lär dig hur verksamheten fungerar och är beredd på att arbeta hårt för att uppnå resultat. Du har ett coachande förhållningssätt och tar egna initiativ. Tjänsten avser heltid och uppdraget startar så snabbt vi hittat rätt person. Dina arbetstider kommer att vara dagtid måndag - fredag. Var fjärde vecka jobbar du kvällspass, Din profil • Truckkort A1-B4 och ska ha tidigare erfarenhet av att köra truck, främst skjutstativ och motvikt • God fysisk form då arbetet ibland innebär tunga lyft. • Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska Det är meriterande om du har: • Tidigare erfarenhet av att arbeta som teamledare Vi söker dig som är pålitlig, strukturerad och har truckvana. Du trivs i en ledande roll och har ett målinriktat arbetssätt. Du ska ha lätt för att kunna styra grupper mot givna mål. Vi tror att du har hög initiativförmåga och ansvarskänsla med stor vilja att lösa de uppgifter som ingår i tjänsten.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Ledigt jobb som teamledare för Uniflex i Jönköping
Uniflex Jönköping Heltidsanställd
Project Manager - Product Development
Thule AB Jönköpings län - Hillerstorp Heltidsanställd
Ej angett
Sommarjobba på lager
Uniflex Västra Götalands län - Borås Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54782