Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Ledigt jobb som packoperatör i Mullsjö job in Jönköping at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Ledigt jobb som packoperatör i Mullsjö på Uniflex

Ledigt jobb som packoperatör i Mullsjö

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Just nu söker vi på Uniflex flera personer som ska arbeta som packoperatörer. Dina arbetsuppgifter: I den här rollen kommer du primärt att arbeta med kvalitetskontroll, säkerhetskontroller, fylla på färg och etiketter samt packa. Mer specifikt innebär det att du kommer att paketera produkter enligt instruktion, utföra löpande stickprovs kontroller på produkterna. Du kommer utföra och dokumentera orderbyten enligt instruktion. Utöver det kommer du även att hämta och lämna pallar vid banan och hålla ordning och reda runt maskinerna. Tjänsten är på heltid med start omgående och kommer pågå till V.33 med chans till förlängt.

Personliga egenskaper
Din profil Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom kvalitetskontroll, säkerhetskontroller och maskinövervakning att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av arbete inom produktion, industriellt arbete och tillverkningsindustri. Om du har truckkörkort är det meriterande och även har erfarenhet av liknande arbete inom industriell tillverkning och är öppen för att arbeta varierade arbetstider ser vi det som meriterande. Arbetstiderna är 4-skift och 1 av tjänster är nattskift 23-07:15 vardagar.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Ledigt jobb som packoperatör i Mullsjö
Uniflex Jönköping Heltid
Innesäljare till Osborn
Poolia Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Lagerarbeterare med monteringsvana sökes för omgående start!
Lernia Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54559