Jobbet Ledigt jobb som Maskinoperatör i Vårgårda! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ledigt jobb som Maskinoperatör i Vårgårda! publicerad av Lernia

Full-Time
Vårgårda

Arbetsbeskrivning

Vi på Lernia söker alltid nya talanger med rätt kompetens till uppdrag hos våra kunder. Just nu letar vi efter en strukturerad person till rollen som Maskinoperatör för att genomföra uppdrag hos vår kund i fordonsbranschen. Är du stresstålig och initiativtagande och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som Maskinoperatör redan idag!Arbetsuppgifter

Den här tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av Lernia men arbeta ute hos vår kund i fordonsbranschen. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara oregelbundna tider. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för att ställa in och sköta maskinerna och övervaka maskiner och ansvara för den dagliga driften på avdelningen. Dessutom kommer du att kontrollera tillflöden av material i maskinen.

I jobbet ingår till exempel att

* övervaka en eller flera maskiner
* utföra kvalitetskontroller.Formell kompetens

 • Du har godkänd gymnasieutbildning, gärna med industri eller teknikinriktning. alternativt har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Du måste vara flexibel gällande arbetstider eftersom arbetet bedrivs på skift
 • Du har förmåga att arbeta tillsammans i team och självständigt
 • Du har förmåga att följa arbetssätt och säkerhetsrutiner
 • Körkort B samt tillgång till bil är ett krav


Meriterande kompetens 

 • Du har tidigare erfarenhet av elektronikproduktion 
 • Lödutbildning
 • Härdplastutbildning
 • Truckkort


Personliga egenskaper

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med maskinövervakning, kvalitetskontroll och tillverkning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av industriellt arbete. Som person är du stresstålig, strukturerad och initiativrik.Om anställningen

 • Placeringsort: Vårgårda
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Anställningsform: VisstidsanställningOm ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Isabelle Bernhardsson via e-post: [ Email address blocked ] - Click here to apply to Ledigt jobb som Maskinoperatör i Vårgårda!.

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ] - Click here to apply to Ledigt jobb som Maskinoperatör i Vårgårda!
Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! 

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på [ Link removed ] - Click here to apply to Ledigt jobb som Maskinoperatör i Vårgårda!. 

Referens

128580

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till