Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ledigt jobb som Industrisömmerska i Vårgårda via Lernia jobb i Borås på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ledigt jobb som Industrisömmerska i Vårgårda via Lernia på Lernia

Ledigt jobb som Industrisömmerska i Vårgårda via Lernia

Lernia Borås Heltid


Ledigt jobb som Industrisömmerska i Vårgårda via Lernia

Lernia söker just nu dig som vill arbeta som Industrisömmerska hos vår uppdragsgivare i logistikbranschen. I rollen kommer du att arbeta med arbeta i produktionen och sy spännband för lastningar tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! 


Om rollen som Industrisömmerska

Som Industrisömmerska kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom logistikbranschen. Ditt uppdrag kommer att pågå tillsvidare, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Företaget har flera avdelningar och det finns utvecklingsmöjligheter att kunna gå vidare till montering och provning mfl.


Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av industrisömnad sedan tidigare eller har en stor vilja att lära dig. det är stora symaskiner man arbetar med så det ska finnas en vilja att lära sig sy med dessa. Om du har truckkort, har utbildning inom industrin och har en vilja att lära dig ser vi det som meriterande.


I övrigt söker vi dig som

* Har erfarenhet inom produktionsarbete
* Har B-körkort
* Har tillgång till bil
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.


Om kunden

Kunden är ett svenskt, modernt och framgångsrikt företag som verkar inom logistikbranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda. 


Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 
2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 185956