Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ledigt jobb som Elmontör hos vår kund i industribranschen jobb i Helsingborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ledigt jobb som Elmontör hos vår kund i industribranschen på Lernia

Ledigt jobb som Elmontör hos vår kund i industribranschen

Lernia Helsingborg, Skåne län Heltid

Just nu söker Lernia Bemanning dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! 

Om rollen som Elmontör

Som Elmontör kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom en spännande bransch. Ditt uppdrag kommer att pågå i tillsvidare, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad. I dina arbetsuppgifter kommer du att utföra byggnation av apparatskåp där arbetsuppgifterna innefattar montering av kablage och komponenter. Du kommer att ha hjälp av instruktionen, men det kan även förekomma montering utifrån elschema.

Kravprofil

  • Vara el-tekniskt intresserad
  • Datorvana
  • Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande

  • Elutbildning
  • Erfarenhet som elmontör
  • Erfarenhet som apparatskåpsmontör
  • Svenskt b-körkort

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper eller erfarenhet inom apparatskåpsmontör eller har någon form av elutbildning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en driven och lösningsorienterad lagspelare, som gillar ordning och reda och som uppskattar att utvecklas och lära sig nya arbetsuppgifter. Du har ett stort engagemang för uppgiften.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag och behovets beräknas inledningsvis t.o.m. årsskiftet men det kan finnas möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid

Tjänstgöringsort: Helsingborg

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olivia Gunnarsson via e-post: [ Link removed ] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Sök tjänsten senast 2021-10-03.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 172276