Jobbet Ledigt jobb som Ekonom i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ledigt jobb som Ekonom i Umeå publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas i rollen som Ekonom?

Information om uppdraget:

I det här jobbet kommer du att arbeta med bokföring, ekonomi och momshantering. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter i första hand vara att arbeta med inbetalningar, leverantörsfakturor och kontering. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans. Arbetet är deltid på 75% men omfattningen kan anpassas efter önskemål om du är rätt kandidat. Anställningen är ett vikariat på över 1 år. Du anställs av vår kund som vi berättar mer om vid kontakt efter jobbansökan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har hög kompetens inom bokföring, ekonomi och momshantering och erfarenhet av att arbeta med detta. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan med likande arbetsuppgifter. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Norgren på malin.norgren@studentconsulting.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Sista ansökningsdag är 2020-03-27 men urval och intervjuer sker löpande, skicka därför med fördel in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52927

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till