Jobbet Ledigt jobb som däckmontör i Växjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ledigt jobb som däckmontör i Växjö publicerad av Lernia

Full-Time
Växjö

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi på Lernia Bemanning fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!  

Arbetsuppgifter
Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att arbeta med hjulskifte, däckskifte och service. Mer specifikt kommer du att hjälpa kunder med att skifta däck och kontrollera och justera lufttryck. Tjänsten är på heltid och uppdraget kommer att pågå i cirka två månader. 

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom hjulskifte, däckskifte och service att söka tjänsten. Har du erfarenhet av bilar och arbete i verkstad är det en fördel. Är du händig och gillar att jobba fysiskt kommer det här passa dig bra.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

129881

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till