Jobbet Ledigt jobb som C/CE-chaufför i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ledigt jobb som C/CE-chaufför i Umeå publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba som CE-chaufför i sommar. Jobbet pågår under sommaren med chans till förlängning.

Information om uppdraget:

Vad går jobbet som CE-chaufför ut på?

I det här jobbet kommer du att arbeta med lastbilskörning och godslastning. Våra kunder har olika körningar inom Västerbotten och lokala körningar i Umeå. Arbetet startar med en inskolning för att sedan pågå under sommaren, med chans till förlängning. StudentConsulting sköter rekryteringen och du anställs hos vår kund som vi berättar mer om vid kontakt efter ansökan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har C-körkort, CE-körkort, YKB och ADR. Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom lastbilskörning och godslastning att söka tjänsten. Om du har erfarenhet av service, eller har erfarenhet inom godsmottagning ser vi det som meriterande.Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Stor vikt läggs vid personlighet.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52956

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till