Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ledigt jobb som Betongarbetare i Åstorp jobb i Helsingborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ledigt jobb som Betongarbetare i Åstorp på Lernia

Ledigt jobb som Betongarbetare i Åstorp

Lernia Helsingborg Heltid

Är du en flexibel, kvalitetsmedveten och ansvarsfull person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få lära dig nya saker? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Betongarbetare hos Lernia Bemanning vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att arbeta med truckkörning och gjutningsarbete. Tjänsten är på heltid och uppdraget kommer att pågå i tillsvidare. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Förberedelser av armering. (klippning, bockning och iläggning i form)
  • Gjutningsarbete
  • Efterbearbetning av betong. (putsning, glättning etc)
  • Rengöring av formar 

Vem söker vi?

Vi söker dig med produktionsvana och som gärna utmanas av och vill jobba i en relativt krävande miljö där god fysik är en förutsättning. Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Även självständigt arbete förekommer. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av industriarbete, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har utbildning inom industrin och har erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin. Som person är du en lagspelare, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du bör vara prestigelös och ödmjuk då arbetsuppgifterna varierar.

I övrigt söker vi dig som

* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

* har truckkort (B1)

* har B-körkort

* har goda erfarenheter av industriell produktion

Det är meriterande om du

* har tillgång till bil.

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Thörn Möller via e-post: [ Email address blocked ] . Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 22-02-12.  Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 186637