Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ledare för produktutveckling till Conjet AB, Stockholm jobb i Stockholm på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ledare för produktutveckling till Conjet AB, Stockholm på Intenso Teknikrekrytering

Ledare för produktutveckling till Conjet AB, Stockholm

Intenso Teknikrekrytering Stockholm, Stockholms län Heltid
Ledare för produktutveckling 
Stockholm

Är du en driven produktutvecklare inom mekanik, el och hydraulik som vill vara med på vår spännande tillväxtresa?

Som ledare för vår produktutveckling erbjuder vi dig en unik möjlighet att vara med och utveckla vår teknik, organisation och våra processer. Conjet står inför en stark tillväxt med produkter och teknik som har en stark efterfrågan på marknaden.

'Hos Conjet kommer du vara direkt delaktig och påverka hur vi dagligen arbetar med våra befintliga produkter, men även hur vi utvecklar Conjets framtida produktportfölj och erbjudande under hela dess livscykel. Vi är en öppen organisation där beslutsvägarna är korta.

På Conjet arbetar vi med definierade mål och förväntningar där jag vill ge mina medarbetare stort utrymme att vara med och påverka. Conjet är på en förändringsresa som är väldigt spännande. Exempelvis jobbar teknikavdelningen dagligen väldigt lösningsorienterat, många gånger direkt med kunden, samtidigt som vi lägger stor vikt vid att skapa och utveckla rutiner och processer för att bli så effektiva och ha så hög kvalitet på vårt arbete som möjligt.

Som ingenjör tycker jag själv att det är härligt att Conjet är ett teknikdrivet företag. Du som Product Development & Engineering Manager kommer vara en del av kärnan i just detta - hur våra produkter bäst möter kundernas behov och krav, samtidigt som vi fortsätter vara lönsamma. Vår Mission är att fortsätta vara världsledande inom Hydrodemolition.

Conjet har redan en global närvaro och våra produkter måste möta krav från flera olika marknader. Detta påverkar också hur våra produkter utvecklas och hanteras.'

- Ola Wagner, COO

Om tjänsten
Som ledare för produktutveckling kommer du tillsammans med ditt team driva bolagets teknikutveckling. Teamet består idag av en mindre grupp ingenjörer med kompetens inom el, hydraulik och mekanik.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:

  • Leda operativt, ingå i projekt som ledande konstruktör och projektledare
  • Säkerställa att produktionen och våra leverantörer har förutsättningar och de underlag som krävs för att möta ökade volymer på ett kostnadseffektivt sätt
  • Drivande kraft inom vår teknik- och konceptutveckling
  • Samordna och leda det tekniska utvecklingsarbetet, i nära samarbete med operations, sälj och marknad, leverantörer samt eventuella konsulter
  • Samverka med sälj om beslut att investera i resurser för att ta fram tekniska förslag till offerter
  • Identifiera, föreslå och driva utredningar, förstudier och projekt
  • I samarbete med nyckelpersoner på företaget driva industrialisering av nya produkter och effektivisering av befintlig produktportfölj

Du samarbetar nära och rapporterar till COO. Produktutvecklingsgruppen kommer att växa och i vår långsiktiga strategiska plan kommer vi att behöva rekrytera ingenjörer, konstruktörer och tekniska projektledare för att driva kommande utvecklingsprojekt av nya produkter. 

Din bakgrund
Du har flera års erfarenhet av produktutveckling, gärna på ett mellanstort industriellt bolag, inom mekanik, el eller hydraulik. Du har arbetat med att utveckla tyngre industriutrustning och dina erfarenheter gör att du kan vara med och bidra till att bygga upp processer och tillföra ny teknik till våra produkter. Du är högskole- eller civilingenjör, gärna med erfarenhet av personalledning, projektledning eller ledande ingenjör. 

Som person
Du är duktig på att samarbeta med alla företagets nyckelfunktioner. Du är lyhörd och kan balansera gruppens intressen och samtidigt främja helheten i bolaget. En utvecklingsorienterad ledare utan prestige som jobbar nära sitt team och är duktig på relationer. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Mattias Lyckberg på [ Link removed ] eller Josefin Petersson på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Conjet was founded in 1990 and today employs 35 people, both in Sweden and in the US. The company’s headquarters and production facilities are in Haninge, Sweden.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 5afdedbfc2424217be47f8f1141961