Jobbet Ledande signalprojektör till Sweco har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ledande signalprojektör till Sweco publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom järnväg och vill ta nästa steg i karriären? Lockas du utav möjligheten att leda arbetet i ett projekt från start till mål? Sweco Rail erbjuder dig en omväxlande roll där du ges möjlighet att utvecklas på Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sweco.

Om företaget

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm och har 14 500 medarbetare i Europa och genomför uppdrag i 70 länder varje år. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Du kommer jobba i en grupp som nu består av 12 personer som är experter inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Här får du fördelen att bli en del utav ett härligt team som har roligt på jobbet och är måna om varandra.

Arbetsuppgifter

I rollen som ledande signalprojektör är du med från start till mål i större infrastrukturprojekt. Du arbetar i huvudsak med projektering, granskning och besiktning av olika signalanläggningar. I projekteringsarbetet är du med i framtagningen av system-och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial. Du arbetar tillsammans med andra i projekten där du har en ledande roll och handleder dina kollegor för att skapa rätt förutsättningar. Vidare kommunicerar du löpande med både interna och externa parter i projekten.

Formella krav

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom området • Några års arbetslivserfarenhet som signalprojektör • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • B-körkort För att trivas i rollen är du en lagspelare som lockas utav att arbeta tillsammans med andra. Du är trygg och har självförtroende i kontakt med nya personer samt förmåga att vara noggrann med detaljer i arbetet. Vidare motiveras du av att sätta igång projekt, du har stor initiativförmåga och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Östergötland (Linköping, Norrköping, Nyköping) Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: signalprojektör, signal, projektör, projektering, projekt, järnväg, säkerhet, rail, ledande, konsultbolag, konsult, samhällsbyggande, Sweco, rekrytering, heltid, Östergötland, Linköping, Norrköping, Nyköping

Referens

2791501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till