Jobbet Ledande montör till Eltel - Distrikt Nord har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ledande montör till Eltel - Distrikt Nord publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Timrå

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting söker dig som vill vara med och utveckla framtidens Eltel. Du kommer att erbjudas stora möjligheter att utvecklas både inom företaget och personligen!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för Eltels räkning dig som vill arbeta inom en organisation där du får vara med och utvecklas och påverka. Eltel söker dig som har ansvarskänsla och vill växa med ansvar inom organisationen. I första hand söker vi dig med minst 5 års erfarenhet av liknande arbete som känner dig trygg i arbetsuppgifterna men vill växa genom att leda projekt och utvecklas affärsmässigt.

Du kommer att arbeta med att driva projekt i fält. Som ledande montör är du länken mellan projektledare, montörer och gräventrepenörer som är involverade i projekten. Du leder och fördelar arbetet på plats, du ansvarar för arbetsmiljöfrågor och ser till att arbetet fortlöper enl. plan.

Arbetstid dagtid och majoriteten av projekten är förlagda i mellanorrland. Vissa projekt kan vara förlagda på annan ort och då kan resor bli aktuellt. Här har du möjlighet att styra en hel del beroende på vad du är intresserad av. Föredrar du att arbeta borta finns den möjligheten också!

Detta är ett rekryteringsuppdrag där processen hanteras av StudentConsulting men du blir direktanställd av Eltel. Placeringsort Sundsvall men för rätt sökande kan tjänsten även placeras i Hammarstrand eller annan ort inom mellersta Norrland.

Tillträde enl. överenskommelse

Detta söker vi:

Hos Eltel är det högt tempo och det är viktigt att du är intresserad av det affärsmässiga och vill leda projekt och utvecklas långsiktigt. För att vara aktuell för uppdraget ska du ha tidigare erfarenhet som ledande montör alternativt vara montör med 5-års erfarenhet av 0,4-20kV jordkabel och luftledning.

Du har fullständiga gymnasiebetyg inom el- eller energiprogrammet. Du behärskar ritläsning och har god dator- och systemvana. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Det kanske viktigaste av allt är att du har driv och engagemang och vill ta nästa steg i karriären. Om du vill växa som ledare och inom en organisation som satsar och har stora ramavtal inom segmentet så är detta möjligheten för dig!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44361

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Juniora .Net-utvecklare till SSG Sundsvall Academic Work
Projektledare Eltel Power Sundsvall Professionals Nord
.NET Developer Sundsvall Nigel Frank International
Supporttekniker till GDM Sundsvall Professionals Nord
VVS konstruktör till Sweco! Sundsvall Academic Work
Produktutvecklande ingenjör till Xavitech! Härnösand Professionals Nord
Extrajobb som lokalvårdare Sundsvall StudentConsulting
Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall Sundsvall Amendo Bemanning
Anestesisjuksköterska till Sollefteå! Sollefteå Centric Care
Projektadministratör till Eltel Sundsvall Professionals Nord
Utvecklare till Invativa Sundsvall Professionals Nord
Är du Valmets nästa orderadministratör? Sundsvall Professionals Nord
Software developer .NET/C# Sundsvall Nigel Frank International
Säljare till S:t Eriks Sundsvall Säljpoolen
Säljare - Sverigeturné 2018 Härnösand Face2Face
Student som leveransadministratör till KVD Sundsvall Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till