Jobbet Ledande montör till BIAB Larm – Direktrekrytering södra Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ledande montör till BIAB Larm – Direktrekrytering södra Stockholm publicerad av MTX Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten
Har du erfarenhet från installationsbranschen och av ledarskap? Vill du ta nästa steg och få möjlighet att utbildas till behörig ingenjör? Vi söker en ledande montör för en direktrekrytering till BIAB Larm!

Som ledande montör kommer du arbetsleda ett team av duktiga tekniker i BIAB Larms projekt runtomkring Storstockholm. Du har det operativa ansvaret på plats ute på projekt. Projektens storlek och karaktär varierar vilket ger ett omväxlande arbete och stora möjligheter till utveckling.

Kvalifikationer
Du har en grundkompetens inom antingen elinstallation eller svagström. Du har erfarenhet av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. I övrigt fäster vi störst vikt vid de personliga egenskaperna. Du är en god ledare, som har förmåga att se helhetsbilden och kan engagera medarbetare mot de uppsatta målen. Du är också kostnadsmedveten samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål.

BIAB Larm arbetar med säkerhetsklassade anläggningar som kräver svenskt medborgarskap. Utdrag ur belastningsregistret genomförs också innan anställning. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Placering: Arbetsområdet är främst södra Stockholm. Du utgår från BIAB larms kontor i Tullinge men tjänsten är framförallt ute på BIAB:s olika projekt
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Ansökan
Låter det här som ett jobb för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17 

Emanuel Davén 
Tel: 076- 880 03 67

BIAB Larm har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är BIAB Larms önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: Arbetsledare, ledande montör, larmtekniker, tekniker, teknisk säkerhet, BIAB, BIAB Larm, rekrytering, direktrekrytering, Tullinge

Referens

41753

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till