Jobbet Ledande bredbandsföretag söker medarbetare inom teknisk support! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ledande bredbandsföretag söker medarbetare inom teknisk support! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Malmö
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och vill få in en fot på ett expanderande företag? Är du driven, engagerad och trivs med ett serviceinriktat arbete? Nu söker vi nya medarbetare till vårt team inom kundsupport!

Information om uppdraget:

I tjänsten kommer du arbeta med kundservice mot både privat- och företagssidan och ge support i olika ärenden. Stort fokus ligger på teknisk support i bredbandsfrågor. Arbetet är främst över telefon, men innebär även administrativt arbete i anslutningen till samtalen. Arbetstiderna är måndag-fredag cirka 8-17 eller 10-19. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund, men på sikt kommer du bli en del av företaget. Bredband2 har lokaler i centrala Malmö. Tjänsten startar i mitten av augusti, men vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för service och som alltid vill ge det lilla extra. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer och utvecklas inom både den tekniska delen och kundservice.

Vidare ser vi gärna att du är:

o Driven och engagerad
o Prestationsinriktad och trivs med att jobba efter uppsatta mål.
o Bekväm med telefonen som arbetsredskap.

Det viktigaste för tjänsten är dina personliga egenskaper, men om du har erfarenhet av service eller telefoni är detta mycket meriterande. Ta chansen att börja din karriär på ett välkänt företag och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet för framtiden!

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, kundservice, support, IT-support,

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43238

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till