FÖR VINNARE I ARBETSLIVET
Ledande roller till utvecklingsteamet – Pulsen Retail

Om vår kund
Pulsen är en privatägd koncern med tydliga ambitioner att ta ytterligare tillväxt på den svenska marknaden.


Inom koncernen finns Pulsen Retail som är en av Sveriges ledande experter på verksamhets- och systemstöd för detaljhandel. Vi hjälper varje dag Nordens största handelsföretag med kunskap och lösningar för konsumenthandel och försäljning. I våra lösningar för e-handel, inköp, logistik, kundtjänst, butik, marknad och ekonomisk uppföljning hanteras dagligen upp till 100 000 order från konsumenter i 20 olika länder.


Vi tar nu nästa steg genom att ytterligare förstärka vårt team av fantastiska medarbetare med passion för retail och IT. Vårt uttalade mål är att inom de närmsta åren både vara Nordens bästa arbetsgivare och partner inom retail. Vår övertygelse är att glada och passionerade medarbetare skapar fantastiska och värdeskapande koncept till våra kunder.


Låter detta som en miljö som du skulle trivas i? Är du en härlig lagspelare med passion för retail som gillar att arbeta i en miljö som präglas av ständig rörelse med högt i tak?


Dina arbetsuppgifter
Till våra utvecklings- och förvaltningsteam söker vi nu ett antal ledande roller.

•Projekt- & teamledare

•Verksamhets- & lösningsarkitekter

•Förvaltningsledare


I dessa roller kommer du att stötta och förbättra kundernas processer inom olika systemlösningar. Din ambition är att arbeta så kundorienterat som möjligt, där kundernas verksamhet blir din inriktning. Du är mycket duktig på att förstå och sätta dig in i kundernas behov och arbetar rådgivande för att kundens verksamhet ska nå nya mål.


Ser du fram emot att utvecklas vidare tillsammans med Pulsen Retail? Läs vidare för att se vad som krävs!


Din profil
Du har stort kund- och kvalitetsfokus, professionalism och god verksamhetsförståelse. Du är en härlig lagspelare med passion för retail som gillar att arbeta i en miljö som präglas av ständig rörelse med högt i tak. Har du check på allt detta är det dig vi söker!


Vi söker dig som har erfarenhet inom IT-verksamhet och tidigare har arbetat inom Retail, antingen brett eller specialiserat. Du har en teknisk förståelse tillsammans med kunskap inom handelsprocesser.


Du har en hög social kompetens och en mycket god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer, där du tar ansvar för kundens utveckling. Vidare är du skicklig på att kommunicera väl till olika människor, är pedagogisk och anpassningsbar.


Pulsen har legat i framkant sedan 1964. Det tänker vi fortsätta med! Nu satsar Pulsen vidare inom Retail och ska bli Nordens ledande inom handelslösningar. Vill du vara med?


Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Pulsen Retail. Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdatum är 2017-12-20. Vi ser gärna fram emot din ansökan snarast! Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Therése Brundin: 0709-64 42 10 eller therese@effektiv.se


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Ledande roller till utvecklingsteamet – Pulsen Retail !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer