Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Lean Manager till Henkel i Norrköping job in Norrköping at Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Lean Manager till Henkel i Norrköping på Lernia

Lean Manager till Henkel i Norrköping

Lernia Norrköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Lean Manager till Henkel Sweden Operations AB i Norrköping

Är du en självgående, strategisk och strukturerad person som drivs av att göra processer smidigare och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara en viktig del av utvecklingen inom ett framgångsrikt, internationellt företag? Då kan jobbet som Lean Manager hos Henkel vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Vad går jobbet som Lean Manager ut på?

I den här rollen kommer du att arbeta med förbättringsarbete, implementera och utveckla vårt lean arbete i organisationens alla olika delar. Tjänsten är ny och du har här möjlighet att själv skapa förutsättningar för genomförandet. Du både stödjer och driver olika förbättringsprojekt och leder projekt självständigt.

I förbättringsarbetet ingår samarbete med Henkels globala HPS (Henkel Production System) organisation, likväl företagets lokala avdelningar och du ansvarar för analys, genomförande och uppföljning.

Du hanterar även kontinuerligt förbättringsarbete genom bland annat workshops, utbildningar och uppföljning. Arbetet driver mot företagets uppsatta KPI:er för en fortsatt högkvalitativ produkt och produktion. Du rapporterar direkt till Fabrikschef.

Vem söker vi?

Till rollen som Lean Manager söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och engagerad person som motiveras av att få bli en viktig medlem i teamet. Du har en lean-utbildning i någon form, samt några års erfarenhet av arbete med lean från process- eller tillverkningsindustrin. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av projektledning sedan tidigare.

Som person är du självgående, lösningsorienterad, flexibel och har god erfarenhet av att hantera människor från många olika roller.

Vad kan Henkel Sweden Operations AB erbjuda dig?

Henkel är ett stort globalt företag med många spännande inriktningar och möjligheter. Anläggningen i Norrköping ingår i en nordisk organisation och här finns idag ca 60 medarbetare. Inriktningen i Norrköping är främst mot Adhesive Technologies, tillverkning av lim och ytbehandling mm. Läs mer om företaget på www.henkel.se

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Henkel Sweden Operations AB med Lernia Bemanning AB och du kommer att bli anställd hos Henkel Sweden Operations AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anette Hedberg på telefonnummer: 072-2540041 eller via e-post: [ Email address blocked ] . Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 

Rekommenderade jobb

Lean Manager till Henkel i Norrköping
Lernia Norrköping Heltidsanställd
Produktutvecklare med sinne för aromer i Norrköping
Nordarom AB Östergötlands län - Norrköping Heltidsanställd
Ej angett
Spännande roll inom orderhantering och kundtjänst i Norrköping
Ekulf AB Östergötlands län - Norrköping Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 162834