Jobbet Lean-konsult till Tibnor har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lean-konsult till Tibnor publicerad av Poolia

Heltid
Solna
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Har du arbetat med effektiviseringsarbete och är i början av din karriär? Då kan detta vara rätt roll för dig. Tibnor söker en intern lean-konsult till den svenska verksamheten. Du har ett par års erfarenhet av att driva lean projekt och vill utvecklas vidare. Du blir en viktig del i ett litet team som leder utvecklingen och implementationen av hur vårt leanarbete ska anpassas och utvecklas för bästa effekt i vår organisation. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar till Teamansvarig inom Lean. Placeringsort är Solna. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Du kommer att coacha våra chefer så att de kan verkställa det effektiviseringstänk och arbete som vi gemensamt eftersträvar ska genomsyra hela organisationen och i alla led. Alla chefer inom Tibnor ska arbeta med kontinuerliga förbättringsåtgärder och effektivisera processflöden och arbetsuppgifter, i samarbete med vår moderkoncern SSAB. Det krävs uthållighet och mod att bedriva förändringsarbete och för att coacha cheferna till att i sin tur arbeta processinriktat och med ett gemensamt arbetssätt. Du kommer att arbeta tillsammans med Teamansvarig inom lean men också arbeta mycket självständigt utifrån en gemensam plattform. Den här rollen är för dig som gillar att driva förändringsarbete och som tycker om att se hur organisationer och människor utvecklas. Du besitter egenskaper som gör att du med lätthet knyter nya kontakter och skapar goda relationer. Då vår verksamhet finns spridd över Norden ingår det tjänsteresor framförallt i Sverige. Våra största anläggningar återfinns i Köping och Eskilstuna och dit kommer du att behöva resa ca två gånger i veckan, över dagen. Någon gång i månaden tillkommer resor inom Norden med övernattning. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära att; • stödja chefer i implementeringen av vår lean-process • utveckla och anpassa processen så att den är optimal utifrån vår verksamhet • stödja chefer i förändringsprocessen och strategiarbetet • stötta chefer i verksamheten i det dagliga förändringsarbetet • löpande rapportera till ledningsgrupper både i Sverige och i de nordiska länderna

Utbildning / Erfarenhet
Vi söker dig som har ett stort engagemang och ett inre driv samt ett brinnande intresse för att hitta förbättringar inom en verksamhet. Vi ser att du har en utbildning från Universitet eller Högskola inom lean eller att du har 3–4 års erfarenhet från projekt inom förbättringsarbete och med erfarenhet av implementationer. Du ska ha kunskap om effektiviseringsarbete och förståelse för hur ledarskapsstrukturer som bland annat strategi, verksamhetsprocesser och uppföljningar behöver anpassas för att vi ska kunna utveckla en effektiv och kostnadsmedveten verksamhet. Det är viktigt att du har en förmåga att kommunicera med människor på alla nivåer och skapar engagemang för lärande med erfarenhet av coachande ledarskap. I din roll kommer du att hålla i workshops och att prata inför grupper av medarbetare. Dina kunskaper är mycket goda i svenska och engelska i såväl tal som skrift och du hanterar MS Office programmet obehindrat.

Förmåner
Tibnor erbjuder dig en anställning på ett roligt företag med spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer att kunna påverka din roll och utveckling. Du får möjlighet att tillsammans med anställda på Tibnor driva arbetet kring att skapa en ännu mer effektiv organisation.

Om Tibnor
Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål och metaller. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB. Vi har 1100 anställda och finns i 7 länder. År 2017 omsatte vi 7,8 miljarder SEK. För mer information: www.tibnor.se. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Twitter och LinkedIn. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB och vårt huvudkontor ligger i Solna, utanför Stockholm.

Referens

SE-48595

Liknande jobb

Biluthyrare Arlanda Sigtuna Hertz
Driven Marknadsansvarig till Jurek Stockholm Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Advokatfirman Kahn Pedersen söker biträdande jurist Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Säljare Stockholm Hemfrid i Sverige AB
Sales Manager Scandinavia Stockholm Michael Page
Ytterligare Lead Developer till Nordax Bank Stockholm p4it Search and Recruitment AB
Account Manager till Bring Express Stockholm Recruitive AB
Skiftgående Drifttekniker Järfälla e.on
Skiftledare Upplands Väsby e.on
Drifttekniker yttre Upplands Väsby e.on
Kassapersonal - Retail Knowledge, Stockholm Stockholm Retail Knowledge

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Solna).