Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lead Engineer / Mekanikkonstruktion jobb i Bispgården på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lead Engineer / Mekanikkonstruktion på Bravura

Lead Engineer / Mekanikkonstruktion

Bravura Bispgården, Jämtlands län Heltid

Är du en erfaren konstruktör som vill vara en del av spännande projekt och kan bidra med ytterst teknisk kompetens? Då kan du vara Z-Lyftens nästa Lead Engineer!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Z-Lyften Konstruktion AB.

Om företaget

Z-Lyften Produktion AB tillverkar och säljer bakgavellyftar samt tillbehör över hela världen under varumärket ZEPRO. Z-Lyften ingår i affärsområdet HIAB som i sin tur ingår i den finländska verkstadskoncernen CARGOTEC som är världsledande inom lasthantering och listad på Helsingforsbörsens stora lista. Z-Lyften Produktion AB har omkring 160 anställda på deras verksamhet i Bispgården.

För ZEPRO:s avancerade bakgavellyftar görs aldrig några kompromisser med kvaliteten. Ledande teknik och innovativa konstruktioner ger överlägsen prestanda och maximerar säkerheten. Smarta lösningar hjälper operatören att maximera drifttiden och att arbeta på ett säkert och effektivt sätt i varje arbetsmiljö. Flexibel och noggrann hantering gör att lyft och rörelser sker på ett smidigt och kontrollerat sätt, så att godset skyddas och levereras med precision. Allt underhålls genom färdiga servicekit och kontinuerlig eftermarknadsservice.

Arbetsuppgifter

I rollen som Lead Engineer arbetar du med både utveckling av nya produkter samt förbättring av befintliga. Du ansvarar även för att bidra med teknisk kunskap och rådgivning till andra projekt och till övriga teamet. Du kommer även delta samt besluta i tekniska godkännanden.

Du ingår i en inspirerande och kreativ miljö med kollegor, både lokalt samt globalt, som besitter ett stort och brett kompetensområde. Teamet du tillhör består av tre konstruktörer och tre provningstekniker. Ni arbetar nära tillsammans med den främsta tekniken för att nå mål och lyckas med projekt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Civil- eller högskoleingenjör
• Erfarenhet av mekanikkonstruktion
• Erfarenhet av CAD och PLM – Inventor och Windchill
• Erfarenhet av hydraulik och elektronik är meriterande
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

I rollen som Lead Engineer är du engagerad, strukturerad, målinriktad och tycker om att ta stort ansvar. Du driver ditt arbete självständigt och strävar efter att leverera ditt yttersta. Du är duktig på att kommunicera och är en kreativ problemlösare som är lyhörd för projektets behov. Du delar gärna med dig av din tekniska kompetens och tycker om att samarbeta med kollegor.

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Plats: Bispgården, möjlighet till delvis remote
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lead engineer, mekanikkonstruktör, mekanik, hydraulik, elektronik, konstruktör, ingenjör, engineer, HIAB, CargoTech, Z-lyften, Jämtland, Bispgården, heltid

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3609201