Jobbet Lead Developer till Bits Datas utvecklingsteam har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lead Developer till Bits Datas utvecklingsteam publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Här är tjänsten för dig som vill arbeta med häftig teknik som ligger i framkant och som vill vara med och skapa riktig användarnytta genom coola IT-lösningar. Vi söker dig som har goda kunskaper av utveckling i Azure och som brinner för att leda och utveckla andra. På Bits Data kommer du till en arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. De befinner sig i en riktigt spännande fas, missa inte chansen att hänga på!


Om tjänsten
Bits Data vill vara den självklara IT-partnern för sina kunder, både idag och imorgon. De vill erbjuda innovativa och moderna tjänster. Bits Data ser nu fram emot att ta sitt utvecklingsteam till nästa nivå och söker dig med goda erfarenheter av att ha arbetat som Lead Developer och som vill vara med på denna spännande resa.

På Bits Data arbetar du med att bygga innovativa lösningar för fordonsindustrin. VW- och Scaniakoncernen gör den största satsningen på många år för att ställa om till morgondagens transportlösningar kopplat till elektrifiering, uppkopplade fordon och självkörande bilar. Deras uppgift är att bidra till förverkligandet av visionen hela vägen ut till återförsäljar- och servicenätet i Sverige.

Detta är en direktrekrytering, anställningen kommer vara hos Bits Data och rekryteringsprocessen sköts av Academic Work.

Du erbjuds

• Utbildning som du själv är med och väljer med möjlighet att frigöra arbetstid för kompetensutveckling
• Fredagsfrukost varje fredag tillsammans med kontoret
• Konferenser och övriga aktiviteter för att hålla en god gemenskap och kompetensutvecklas
• Förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, Rikskortet och friskvårdstimme
• Frihet under ansvar samt möjlighet att umgås med kompetenta kollegor och får tillgång till ett stort nätverk

Bits Data är måna om våra medarbetares välmående och vill att du både ska påverka och utmana din egen och bolagets utveckling.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du med dina kunskaper inom moderna utvecklingsmetoder hjälpa Bits Data att utvecklas som organisation och samtidigt producera kod med självförtroende och vara en förebild för resten av teamet. Du får chansen att påverka och göra saker rätt från början. Din känsla av vad som går bra och mindre bra har du möjlighet att testa i praktiken. Du uppskattar att lära ut och dela med dig av dina erfarenheter.

Teamet består av främst av seniora men också juniora utvecklare som tillsammans med externa konsulter löser verksamhetens behov. Teamets mål är att utifrån ett Agilt förhållningssätt kunna förse kunderna med en modern och innovativ plattform.

Idag har Bits Data en mindre tjänsteleverans i Azure som består av backend-API:er för deras mobilapp för fordonsadministration samt en integration mellan generalagentens CRM-system och återförsäljarnas affärssystem. Just nu pågår en upphandling av ett nytt affärssystem och Bits Data ser ett stort behov av API-lösningar, integrationer och applösningar framöver.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Du har god erfarenhet av utveckling av kopplingar till API:er i en Azure-plattform samt är van att jobba med principer som SOLID och DDD
• Har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll som Lead Developer eller motsvarande
• Är bekväm att arbeta med det mesta av Bits Datas verktygslåda som idag består av:
.NET Core 3.1, API:er, CosmosDB, Azure DevOps, ARM templates, Pipelines i YAML, Service Bus
• Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Specifika efterfrågade kompetenser:

• Resultatinriktad
• Serviceinriktad
• Problemlösande
• Initiativtagande

Hos Bits Data får du chansen att arbeta i ett litet och sammansvetsat bolag med starka kopplingar till VW och Scania-sfären. De arbetar tillsammans och drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. De testar och utvecklar nya idéer och lösningar för deras kunder.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
• Placering: Södertälje
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bits Datas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Bits Data och hur de presenterar sig här: Bits Data

Referens

15044153-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till