Jobbet Launch Engineer till Adient har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Launch Engineer till Adient publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Launch Engineer för ett långsiktigt konsultuppdrag på minst ett år till Adient. Du kommer att agera projektledare och representera fabriken i stora lanseringsprojekt. Med din förmåga att få personal att arbeta mot ett gemensamt mål kommer du att bidra till produktlanseringar av världsklass.

Adient är en världsledande och global leverantör av fordonssäten och arbetar med alla stora fordonsföretag och fordonsklasser. Din kompetensutveckling ligger i fokus och Adient erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som Launch Engineer arbetar du i huvudsak som projektledare med löpande förändringar (Change Management) i produktionen, och med nya Launch-projekt på uppdrag av kund. Du är knytpunkten i ett nära samarbete med kollegor från olika avdelningar där din uppgift är att koordinera implementering av produktändringar, identifiera risker i pågående projekt och stötta den operativa personalen i arbetet för att nå verksamhetens mål.

Du ansvarar för att hela lanseringsprocessen är spårbar, kostnads- och tidseffektiv – så att Adient levererar produkter med bästa möjliga kvalitet, tid och kostnad.

Arbetstider

Dagtid, flex

Din bakgrund

Du har flera års erfarenhet av att arbeta med Change Management inom produktion. Det innebär att du är van att leda och driva förändringsprojekt - från produktidé till lansering av produkt. Detta ställer såklart krav på att du förstår hela lanseringsprocessen och produktionskedjan. Vidare är det viktigt att du har gedigen erfarenhet av att arbeta inom industri och produktion där det ställts krav på leverans vid en viss tidpunkt- därför är du van vid ett högt tempo.

Du har mycket god datavana. MS Office paketet (excel, word, powerpoint) är givet att du bemästrar, då det är viktigt att kunna föra och förstå statistik, grafer och presentationer.

Flytande engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav.

Det är mycket meriterande om du har en högskoleutbildning inom produktion, kvalitet eller likvärdigt.

Personliga egenskaper

I rollen som Launch Engineer är det viktigt att du har en tydlig och pedagogisk kommunikation med samtliga berörda parter i projektet. I ditt arbete planerar du långsiktigt och tar hänsyn till vilka konsekvenser dina eller dina kollegors handlingar kan ge upphov till längre fram. Därför är det även viktigt att du har en hög fokus på detaljer och en strukturerad arbetsmetod. Du arbetar gärna i högt tempo och söker möjligheter för hur ditt arbete kan effektiviseras.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående/Efter överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt. 

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansvarig rekryterare

Tiffany Wirsén

tiffany.wirsen@lernia.se

Referens

44077

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till