Jobbet Lastvagnsmekaniker till Atteviks i Växjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lastvagnsmekaniker till Atteviks i Växjö publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lastvagnsmekaniker för direktanställning hos vår kund i Växjö. Har du servicekänsla, initiativförmåga och viljan att utvecklas då kanske du är den vi söker!

Om företaget
Vår kund Atteviks Lastvagnar AB ingår i Attevikskoncernen och finns på åtta orter i Småland; bland annat Växjö. En av de större återförsäljarna för Scania Sverige. Förutom försäljning omfattar verksamheten service och skadereparationer.

Arbetsuppgifter
Som mekaniker hos Atteviks Lastvagnar i Växjö blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Scanias lastbilar.

Din bakgrund
Du som söker har en fordonsteknisk utbildning. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon ses som meriterande. Du kommer att få en intern utbildning genom Atteviks generalagent Scania vid påbörjad anställning och löpande.

Personliga egenskaper
För denna rekrytering söker vi dig med en hög servicekänsla och som har lätt för att ta egna initiativ. Att ta ansvar är för dig en självklarhet och du har lätt för att samarbeta.

Anställningsform / Omfattning / Tjänstgöringsort
Direktanställning hos Atteviks Lastvagnar / Heltid / Växjö

Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse.

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se. För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Öman, louise.oman@lernia.se

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Referens

53859

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till