Jobbet Lastmaskinist sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lastmaskinist sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borlänge
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi på StudentConsulting söker nu en lastmaskinist till vår kund i Borlänge. Kunden bedriver ett känt distributionsföretag med frakter till hela Sverige.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en person med stora kunskaper kring hanteringen av hjullastare. Din uppgift kommer vara att hjälpa kund att lasta varor i varierande storlekar. Det är en tung och relativt farlig maskin så säkerhetstänk är av största vikt.

Du blir anställt av hos på StudentConsulting och uthyrd till kund. Arbetstiderna är varierande och anställningen är under sommaren på heltid, med chans till förlängning. Meriterande om du innan sommaren och under övriga året kan arbeta extra vid behov, för detta krävs att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Detta söker vi:

Då maskinen är farlig och tung ställer vi krav på att du som söker är en noggrann person som är stresstålig och inte tappar humöret eller tålamodet. Du ska ha ett lastmaskinskort för industriellt bruk och ett stort säkerhetstänk. Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet kring godshantering och erfarenhet av att köra lastmaskin. God datavana samt behärska det svenska språket i tal och skrift.

Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag då introduktion kommer att starta omgående.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

38762

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Teknisk kundservice Hofors Lernia
Hydrauliker Hofors Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Borlänge).